BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Ο συντομότερος δρόμος προς το ταμείο

Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarkret.gr εξηγεί γιατί ο λαμπερός δρόμος δεν οδηγεί πάντα στην επιτυχία και προτείνει από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League.

Είναι κάποια πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ στο ποδόσφαιρο. Και ένα από αυτά είναι πως οι ομάδες του Ζντένεκ Ζέμαν θα παίζουν ένα πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Το γράψαμε στη στήλη BetMarket Tips της Κυριακής για την Πεσκάρα και μπορεί η Ιταλική Serie C να μην είναι το πιο εμπορικό πρωτάθλημα στον κόσμο, στο στοίχημα όμως πρέπει να κοιτάμε τον συντομότερο και όχι τον πιο λαμπερό δρόμο προς το ταμείο.

Ετσι και σήμερα, αφήνουμε λίγο στην άκρη το δυσανάγνωστο Τσέλσι-Λίβερπουλ, που έγινε πιο μπερδεμένο μετά την απόλυση του Πότερ από τους Λονδρέζους, για να πάμε στα χαμηλά και στην τεράστια μάχη παραμονής Λιντς-Νότιγχαμ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Μέσα στη γραμμή του υποβιβασμού η πρώτη, έναν βαθμό πάνω η δεύτερη. Σε ένα Ελαντ Ρόουντ που θα είναι… κολασμένο, σε παιχνίδι που δεν θέλει πολύ για να γεμίσει με ένταση.

Αμφότερες, άλλωστε, είναι στην πρώτη εξάδα του πίνακα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στην Premier League φέτος. Η Λιντς επίσης είναι 1η στον πίνακα με τα περισσότερα φάουλ ανά ματς, με τη Νότιγχαμ 6η στην ίδια στατιστική κατηγορία.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ο Ρόμπερτ Τζόους, δεύτερος σε κίτρινες κάρτες στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Με τέσσερα πέναλτι στα επτά τελευταία και (παραδόξως) χωρίς κόκκινη κάρτα ακόμη.

Ο ίδιος είχε σφυρίξει και το Νότιγχαμ-Λιντς στον πρώτο γύρο, βγάζοντας την πρώτη κίτρινη στο 13ο λεπτό. Συνολικά μοίρασε έξι κίτρινες κάρτες και σφύριξε 29 φάουλ.

Πρώτη επιλογή το 2.33 για over 4,5 κίτρινες κάρτες, στο 23,5 το line για τα φάουλ επίσης μπορεί να δώσει επιλογή. Ενώ το ενδεχόμενο να σφυριχτεί πέναλτι στο ματς παίζει στο Χ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεύτερη στάση στο Λέστερ-Αστον Βίλα (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Λέστερ πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση στο Λονδίνο, χάνοντας μεν στο φινάλε από την Κρίσταλ Πάλας, σε ένα ματς δε που δέχτηκε 31 τελικές προσπάθειες! Ο αντίπαλός της είχε 2.47 xGoals και να τονίσουμε πως μιλάμε για μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Δεν ξέρουμε πόσα μπορεί να αλλάξει η απόλυση του Ρότζερς, με την ομάδα να είναι με υπηρεσιακό σήμερα και σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Απέναντι σε μια Βίλα που έρχεται με τρομερή ψυχολογία μετά το διπλό στην Τσέλσι με 0-2.

Σε φοβερή κατάσταση από τον ερχομό του Εμερι και μετά. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός μετράει εννέα νίκες, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ να είναι οι μοναδικές που έχουν κερδίσει περισσότερα παιχνίδια στο ίδιο διάστημα.

Σαφώς και μπαίνει στην κουβέντα το 2.80 στο διπλό, για την καλύτερη, πιο φορμαρισμένη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση Αστον Βίλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς-Νότιγχαμ: Over 4,5 κίτρινες κάρτες (απόδοση 2.33), 21:45

  • Λέστερ-Αστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.80), 21:45

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ