CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν και πληρώνουν στο Άρης - ΑΕΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo ο Παναθηναϊκός, σκοράρουν και πληρώνουν στο Άρης - ΑΕΚ
INTIME

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την έβδομη αγωνιστική. Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Ξεχωρίζει το Άρης - ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με δυνατές μονομαχίες συνεχίζεται η δράση στη Super League, δεσπόζει το Άρης - ΑΕΚ, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Ματς για γκολ το Παναιτωλικός - Βόλος.

(Σάββατο 17:00) Παναιτωλικός - Βόλος

Από μεγάλες νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες. Την περασμένη Δευτέρα ο Παναιτωλικός πέρασε με εμφατικό διπλό με 4-1 από τους Ζωσιμάδες. Σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε απίστευτη αποτελεσματικότητα και δέχτηκε σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών.

Πολλές φάσεις δέχτηκε και η άμυνα του Βόλου, όμως άντεξε και πέτυχε μία τεράστια νίκη με 2-0 επί του Άρη. Αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Βόλου στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία μάχη δύο καθαρά επιθετικών ομάδων. To Goal/Goal στο 1.99 στον μέσο όρο των εταιριών.

Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μπακ Άλχο (6/0).

(Σάββατο 19:30) Ιωνικός - Λαμία

Δεν έχει σχέση η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Σπανού με όσα είχε δείξει την περασμένη σεζόν. Βγάζοντας από την κουβέντα τον Ολυμπιακό, μοιάζει ο φετινός Ιωνικός να έχει την μεγαλύτερη πτώση από όλες τις ομάδες σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δυνατότητες και ποιοτικό ρόστερ για να παραμείνει στην κατηγορία σίγουρα υπάρχει, όμως η εικόνα είναι απογοητευτική Μοιάζει σαν να μην έχει δέσει η ομάδα και δεν υπάρχει η παραμικρή σιγουριά στην αμυντική λειτουργία. Την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (4-1) οι παίκτες του Ιωνικού ήταν θεατές και είναι τυχεροί που σταμάτησε το σκορ στα 4 γκολ.

Η Λαμία παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή της εικόνα. Την περασμένη αγωνιστική πέτυχε και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 επί του Λεβαδειακού, κάτι που το άξιζε με βάση την μέχρι στιγμής εικόνα της. Ο Ιωνικός έχει ρόστερ για να τερματίσει πιο ψηλά από τη Λαμία, η ομάδα του Φέστα όμως παίζει καλύτερα. Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το εύκολο γκολ, μόλις 2 έχουν πετύχει σε 6 παιχνίδια και ο Σπανός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να προχωρήσει, με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε ένα σφιχτό παιχνίδι με λίγες φάσεις. Το under 2,5 στο 1.61 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ξανά εκτός ο πολύτιμος στόπερ Τσιγκρίνσκι (5/0) για τον Ιωνικό, τρέχει για να προλάβει ο μεσοεπιθετικός Άοσμαν (4/0).

(Κυριακή 16:00) ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Βελτιωμένος στην πρεμιέρα του Μίτσελ ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και στην επικράτηση με 2-0 επί του Ατρομήτου, με τον Μπακαμπού να ανεβάζει την ταχύτητα και την ένταση που αγωνίζεται η ομάδα και να δημιουργεί υποσχέσεις για το μέλλον. Χάλασε η καλή εικόνα και η δυναμική που απέκτησε η ομάδα του Μίτσελ μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς έχασε το βράδυ της Πέμπτης από την Καραμπάγκ 3-0 στο Φάληρο, όμως στο πρωτάθλημα μπαίνει ο Μπακαμπού, θα ξεκινήσει ο Χουάνγκ, μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σαμασέκου και αναμένεται βελτιωμένος ο Ολυμπιακός.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται πολύ αδύναμος και ευάλωτος αμυντικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ακόμα και στην ισοπαλία που πήρε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η εικόνα του αγώνα ήταν για να το χάσει με καθαρό αποτέλεσμα.

Στο 1.50 το διπλό του Ολυμπιακού στον μέσο όρο των εταιριών.

Συνεχίζει εκτός ο κομβικός μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1). Τραυματίες για τον Ολυμπιακό οι Ελ Αραμπί (6/2), Μπα (5/0), Βατσλίκ (5 συμ.) και Ρέτσος (1/0).

(Κυριακή 16:30) Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Δεν είναι καλή η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Δημιούργησε γκρίνια η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1), υπήρξαν απουσίες για τον Λουτσέσκου και μία συνολική πίεση προς τον Ρουμάνο προπονητή. Η αλήθεια είναι πάντως πως το ρόστερ έχει περιορισμένες λύσεις.

Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα και δεν υπήρχε επιθετικός να περάσει από τον πάγκο. Δεν έχει ποιότητα είναι όμως πειθαρχημένη ομάδα ο Λεβαδειακός, δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει την έκπληξη, δεν θα πληρώσω πάντως για να το δω. Προτιμότερο το No Bet.

Λογικά δεν προλαβαίνουν οι Γιανιώτας (εξτρέμ), Πέτρε (φορ), ο εξτρέμ Λούα Λούα (5/0) κι ο μέσος Χαμόντ (4/0) στον Λεβαδειακό. Χωρίς φορ έχει μείνει ο Λουτσέσκου, τραυματίες οι Τόμας (5/1), Ολιβέιρα (5/1). Ερώτημα ο Κουλιεράκης (5/0).

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς να εντυπωσιάζει και έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα ρεκόρ με 6/6 νίκες. Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια για τους πράσινους αποτελεί κακό δαίμονα. Δεν τον έχει κερδίσει στα 4 τελευταία του εντός έδρας παιχνίδια. Φέτος όμως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έχουν αυτοπεποίθηση και κερδίζουν τον κακό εαυτό που έχει δείξει ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα από αυτήν την λογική χτίζουν σερί και προσπαθούν να ξεφύγουν όσο γίνεται περισσότερο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-0) την περασμένη αγωνιστική και ανάσανε ο Μεταξάς. Στη Λεωφόρο θα αγωνιστεί με ένα σφιχτό 4-4-2 σε χαμηλά μέτρα. Δεν θα έχει εύκολη αποστολή ο Παναθηναϊκός, αλλά έστω και στο όριο περιμένω να κερδίσει το παιχνίδι. Ο άσος με under 3,5 στο 1.85.

Πλήγμα ο τραυματισμός του Σπόραρ (6/2), νοκ άουτ ο ο Τσέριν (6/0). Επιστρέφουν όμως οι Παλάσιος (5/1), Κώτσιρας (4/0) και Βέρμπιτς (5/1) στον Παναθηναϊκό.

Έχει δύο σοβαρές απουσίες στον άξονα ο Αστέρας, τραυματίστηκε ο καλός μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0), παραμένει εκτός ο κομβικός μέσος Μουνάφο (2/0).

(Κυριακή 21:15) Άρης - ΑΕΚ

Σαλάτα τα έκανε ο Πάρντιου με την απουσία του Μπράμπετς. Αντί να ξεκινήσει τον Ενκουλού επέλεξε τον Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι να φτάσει το παιχνίδι στο ημίχρονο και να αναγκαστεί να τον αντικαταστήσει είχε δεχτεί ήδη δύο τέρματα. Η ΑΕΚ προέρχεται από εορταστική εβδομάδα και από ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με τον Ιωνικό (4-1). Ο Αλμέιδα χτίζει ένα επιθετικό σύνολο που δουλεύει ένα 4-4-2 ταχύτητας έντασης και επιθετικότητας. Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες με οδηγεί πως θα δούμε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Το Goal/Goal στο 1.99.

Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπράμπετς (5/0) και ο μέσος Ντουκουρέ (4/0) στον Άρη. Ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Φαν Βέερτ (1/0), Χατζισαφί (5/0), επιστρέφει ο Γιόνσον (4/0). Αμφίβολος ο Τζαβέλλας (5/0).

(Δευτέρα 18:00) Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης που η ομάδα του Κόλμαν δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Αντίθετα ο ΠΑΣ έχει χάσει σε ποιότητα σε σχέση με την περσινή σεζόν και κάθε αγωνιστική που περνάει φαίνεται πως η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο στόχος είναι δεδομένο πως θα περιοριστεί στην αποφυγή του υποβιβασμού. Ακόμα και αυτόν τον στόχο θα χρειαστεί πρόοδος για να τον πετύχει. Ο άσος του Ατρόμητου, ο οποίος δέχεται πιέσεις προς τα κάτω, σε απόδοση 1.86 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφει ο Κλωναρίδης (4/0 5 ασίστ) στον Ατρόμητο, που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν και έλειψε στο Γ. Καραϊσκάκης και ο αξιόλογος μπακ Κεχρίντα (3/1). Προς επιστροφή οι βασικοί μέσοι Μπιλμπάο (5/0) και Ριένστρα (3/0) στον ΠΑΣ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ