CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo bet η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo bet η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό
INTIME

Η ένατη αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η Super League. Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται η ΑΕΚ, τέλος ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ που κοντράρεται με τη Λαμία στο Ηράκλειο.

(Δευτέρα 18:00) Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Με φόρμα και παράδοση υπέρ της πηγαίνει η ΑΕΚ στην Λειβαδιά. Ο Αλμέιδα έχει δώσει μία επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του η ΑΕΚ, έχει σπάσει τα κοντέρ στους δείκτες με την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει δημιουργηθεί μία εικόνα που δείχνει πως τη μάχη του τίτλου θα την δώσει η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του Αλμέιδα δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσει η φιλότιμη ομάδα του Λεβαδειακού. Το διπλό με over 1,5 στο 1.65, το οποίο δέχεται μικρές πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Επιστρέφει για τους γηπεδούχους ο μέσος Μπελμόντ (7/1) και ο μπακ Βήχος (5/0). Εκτός ο μπακ Κωνσταντινίδης (5/0), "κόπηκε" ο Βρακάς (7/0). Πάγια εκτός ο εξτρέμ Ρέγκις (2/0) και ο μπακ Ντεντάκης (1/0) με τον Συμελίδη (2/0). Με πρόβλημα ο Άμραμπατ (8/2), τραυματίας και ο Τσούμπερ (5/0), αμφίβολος ο Μοχαμάντι (7/0). Εκτός ο Χατζισαφί (6/0).

(Δευτέρα 20:00) ΟΦΗ - Λαμία

Σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Ο ΟΦΗ πήρε έναν σημαντικό βαθμό με τον ΠΑΣ στο 89ο λεπτό με υπέροχο τέρμα του Ντιουσέ και σίγουρα κέρδισε σε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Νιόπλια, να φτάσει στους 8 βαθμούς και να ηρεμήσει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν ένα θετικό πρώτο βήμα, καθώς έβγαλε επιθετικότητα και αρετές. Η Λαμία ήταν παρατηρητής στο καλό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, έπαιξε γερά με ένα ατσούμπαλο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Κλυδωνισμούς έφερε στον ΟΦΗ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κηφισιά. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μακριά από τους στόχους του και ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10). Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ξεχωρίσει για την επόμενη μέρα της ομάδας. Η Λαμία δεν έπεισε κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να παίξει άμυνα με ατσούμπαλες ενέργειες. Περίεργο παιχνίδι, No Bet.

Για τους γηπεδούχους νοκ άουτ ο επιθετικός Ντικό (8/0), προλαβαίνει ο Στάικος (6/0), εκτός ο Μπουζούκης (5/0), σταθερά λείπει ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1). Πάγια εκτός ο Καμάου (3/0). Νοκ άουτ ο Γιαννούλης (4/0). Για τη Λαμία είναι εκτός ο φορ Μποακιέ (4/1). "Κόπηκαν" Τζανετόπουλος (1/0), Τσούκαλος (3/0) και Μπάμπης (3/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ