FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με αέρα ανωτερότητας ο Ολυμπιακός για το 1.88

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και με το πρωτάθλημα να έχει πάρει... φωτιά. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ (17:00)

Βελτιωμένος, απειλητικός, ουσιαστικός ο Παναιτωλικός υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη, βλέπεις ένα ξεκάθαρο πλάνο στην ομάδα, ειδικά με ομάδες στα... κυβικά του, καταφέρνει και μαζεύει βαθμούς, δίνει την εντύπωση πως αργά ή γρήγορα θα ξεκολλήσει από το κάτω μέρος του πίνακα. Το τεστ με την ΑΕΚ είναι υψηλών απαιτήσεων, η προσπάθεια θα γίνει, τιμωρημένος είναι ο Φακούντο Πέρες.

Ευρώπη τέλος για την Ένωση, έπαιξε το... χαρτί της στο Άμστερνταμ, δεν της βγήκε, πλήρωσε λάθη τα οποία στο κορυφαίο επίπεδο τιμωρούνται. Στροφή στις εντός συνόρων υποχρεώσεις, έχει καλύψει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε στο Περιστέρι την Κυριακή, ο τίτλος αποτελεί το μεγάλο στόχο. Με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή και αφήνει από κάτω ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Έχει προβλήματα, έχει μάθει να ζει με αυτά, εκτός Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε, Στάνκοβιτς. Νέες απώλειες οι Αμραμπαντ, Πισάρο και Κάλενς.

Το ματς εξαρτάται από την ΑΕΚ, κουβαλάει προβλήματα και κούραση, λογικά όμως θα τα καταφέρει, ίσως και από το ημίχρονο. Στο 1.83 το ενδεχόμενο, το οποίο δέχεται πιέσεις από το αρχικό 1.91.

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός (18:00)

Δεν είναι η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών ο Πανσερραϊκός, έχασε αυτή την ορμή που είχε, προφανώς τον... διάβασαν καλύτερα και οι υπόλοιπες ομάδες, προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει. Στο κύπελλο έβγαλε μια αντίδραση, νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα, θα φανεί αν ήταν κάτι συγκυριακό ή όχι. Τιμωρημένος είναι ο φορ Άλεξιτς. Εκτός ο Γούλερι και ο Μασκανάκης.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο επίκεντρο περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα το τελευταίο διάστημα. Άλλαξε προπονητή, στο... τιμόνι βρίσκεται ο Καρβαλιάλ, υπήρξε στοχοποίηση για τα θέματα βίας που προηγήθηκαν, αγωνιστικά η πρόκριση στα playoffs του Conference League δίνει μεγάλη προοπτική για μια μακριά πορεία. Το ματς στις Σέρρες κρύβει κινδύνους, είχε δυσκολευτεί πολύ στο αντίστοιχο παιχνίδι του Καραϊσκάκης, εκτίει ο Ρέτσος, λείπουν οι Πορόσο και Φρέιρε επίσης στην άμυνα. "Κόπηκε" ο Σολμπάκεν.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Ολυμπιακό, η ψυχολογία έφτιαξε από την ευρωπαϊκή πρόκριση, βοηθάει η αλλαγή προπονητή, 2 & under 3,5. Έπεσε από το αρχικό 2.20 πλέον τιμάται στο 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - ΑΕΚ: 2 ημίχρονο/2 τελικό (απόδοση 1.83), 17:00
  • Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός: 2 & under 3,5 (απόδοση 1.88), 18:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ