FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς-παγίδα για Άρη, με τα γκολ σε Τούμπα και Φάληρο

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα ματς της Κυριακής στη Stoiximan Super League και καταλήγει σε πονταρίσματα.

ΠΑΣ Λαμία – Άρης (Κυριακή 19:15)

Έχει... αέρα η Λαμία, αγωνιούν για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι

Στον αστερισμό του Καρλίτος κινείται η Λαμία, το λαμπερό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ξεκίνησε εντυπωσιακά με γκολ και ασίστ, ο Βόκολος ήταν απογοητευμένος με το 2-2 στο Βόλο, η ισοφάριση ήρθε στο τέλος με σουτ του Άλχο εκτός περιοχής. Η Λαμία έπεισε με αυτό που παρουσίασε, το τρικ με την χρησιμοποίηση του Σλίβκα ως δεύτερου φορ, βγήκε στο απόλυτο. Θα διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Τσιλιανίδης (φορ).

Ο Άρης ηττήθηκε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, αν έβγαλε αντίδραση μετά το 2-0 και ισοφάρισε. Όσο το ματς κυλούσε έμενε από δυνάμεις, στο τέλος δεν πήρε τίποτα. Έχει ποιότητα, έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά, φαίνεται να θέλει λίγο χρόνο ακόμη. Ο Τόλης Τερζής δεν θα έχει διαθέσιμο τον εξτρέμ Σαβέιρο, ίσως δούμε να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα ο πολύτιμος στόπερ Μπράμπετς και ο τερματοφύλακας Κουέστα.

Η Λαμία θα παίξει με αυτοπεποίθηση, ο Βόκολος την έχει βελτιώσει, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς για τον Άρη. Πιέζεται τις τελευταίες ώρες το 1Χ.

ΠΑΟΚ – Κηφισιά (Κυριακή 21:00)

Έχει τον τρόπο του ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει να διαχειριστεί και την κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης με την Χαρτς για το Conference League. Το “διπλό” πρόκρισης τα κάνει όλα στην άκρη. Είναι συνηθισμένη η ομάδα του Λουτσέσκου από αυτή τη διαδικασία, λογικά θα δούμε κάποιες αλλαγές, φαντάζει σίγουρη η συμμετοχή του Οζντόεφ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Εδιμβούργο, λογικά θα παίξει όπως και στην πρεμιέρα ο πολύτιμος Βιεϊρίνια.

Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς στα Γιάννενα, μάθημα χαρακτήρισε την ήττα ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος προσπαθεί να κάνει την ομάδα του πιο αποτελεσματική. Ο αναπληρωματικός χαφ Πρίτσας θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, αποκτήθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Βούλγαρος χαφ, Ίλιαν Ίλιεφ.

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, η Κηφισιά έχει ποιοτικό ρόστερ, αλλά θέλει χρόνο για να μπορέσει να απειλήσει αντιπάλους σαν τον ΠΑΟΚ. Πτωτική πορεία για το combo 1 & over 2,5.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος (Κυριακή 21:30)

Μπαίνει δυνατά ο Ολυμπιακός

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Ολυμπιακού, υπάρχει πρόοδος από ματς σε ματς, τα αποτελέσματα είναι θετικά, ενσωματόνονται και οι μεταγραφές μέρα με τη μέρα. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαρτίνεθ έχει πλέον περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις, συνεχίζει να δοκιμάζει πράγματα, του το επιτρέπει το πρόγραμμα. Επιστρέφει ο Ροντινέι που δεν έπαιξε με τον Τσουκάριτσκι, ίσως δούμε βασικό και τον Σκάρπα.

Πρώτη φετινή δοκιμασία για τον Ατρόμητο, ο Κρις Κόλμαν παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, άλλαξε πολύ το ρόστερ, αποχώρησαν παίκτες όπως οι Γιαννώτης, Κγιάρτασον, Κωτσόπουλος, Κλωναρίδης, Στρούγγης, αποκτήθηκαν οι Τσιντώτας, Βέργος, ανανεώθηκε ο δανεισμός του Αγκιμπού Καμαρά. Στα φιλικά είχε καλή εικόνα ειδικά ανασταλτικά, θα στηριχθεί αρκετά στην άμυνά του.

Θα μπει δυνατά ο Ολυμπιακός, με ψυχολογία από την ευρωπαϊκή νίκη, θα έχει ξανά την συμπαράσταση του κόσμου του, είναι μεγάλο φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Λαμία - Άρης: 1X (απόδοση 1.70), 19:15
  • ΠΑΟΚ – Κηφισιά: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:00
  • Ολυμπιακός – Ατρόμητος: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ