BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Κύπελλο με παιχνίδι στα γκολ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ημέρα κυπέλλου στην Ελλάδα η σημερινή, αφού έχουμε 4 επαναληπτικούς για τη φάση των 16 και το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά στις Σέρρες.

Χρονικά ξεκινώντας, αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, θέλει όμως πάση θυσία και μία νίκη ψυχολογίας, που θα είναι η πρώτη με τον Μελ στον πάγκο. Η Κηφισιά παίζει σταθερά ανοικτά ακόμα και με την αλλαγή προπονητή, έρχεται από κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά δεδομένα υστερεί των Κρητικών. Μπορεί πάντως να ανοίξει το παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν κάτι, το Over 2,5 στο 1,95.

Στο Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα. Δεν σταματάει πουθενά ο ΠΑΟΚ και φυσικά θέλει να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες θέση για τα ημιτελικά. Ιδιαίτερο παιχνίδι αφού θα συναντηθούν οι Πάμπλο Γκαρσία και Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο χέρι του Δικεφάλου να βάλει από το πρώτο ματς τις βάσεις της πρόκρισης, αφού προφανώς έχει και τις δυνατότητες βαθύτερου αλλά και ποιοτικότερου rotation. Το διπλό φαβορί ανεβαίνει στο 1,70 με combo Over 1,5 γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και πάμε στα βαριά χαρτιά, Πρώτα με το Άρης – ΑΕΚ που έχει πολύ ψωμί μετά το 0-0 της OPAP Arena. Στην κόψη ο επαναληπτικός, απουσιάζει και ο σταρ Λιβάι που βρίσκει δίχτυα για… πλάκα, ο Άρης δεν έχει λόγο να το εκβιάσει, πάμε σε 90λεπτο λεπτομέρειας. Το Under 2,5 στο 1,70.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Τέλος, έχουμε την ντερμπάρα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Όλα σε μια κλωστή μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, Οι απουσίες στο επίκεντρο, ο Ολυμπιακός χωρίς Ρέτσο, Ελ Αραμπί, ο Παναθηναϊκός χωρίς Ιωαννίδη, Παλάσιος, το πράγμα δείχνει εντελώς οριακό, ματς που δεν θα κριθεί σε οριακό ή κλειστό σκορ. Το G/G στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά – ΟΦΗ: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Άρης – ΑΕΚ: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: G/G (απόδοση 1.95), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ