CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κατρακυλάει ο άσος του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Προγνωστικά Ελλάδα: Κατρακυλάει ο άσος του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη
INTIME SPORTS

Η ένατη αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - Άρης. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής (23/10) και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται απέναντι στον Άρη στη Λεωφόρο.

(Κυριακή 16:00) Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Παιχνίδι οριακό και για τις δύο ομάδες και για τους προπονητές τους. Ιωνικός και ΠΑΣ είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με την εικόνα που έδειχναν την περσινή χρονιά. Δικαιολογημένο στον ΠΑΣ, καθώς έχασε ηγέτες από το ρόστερ του, ο Ιωνικός όμως ενισχύθηκε σε μεσοεπιθετική ποιότητα. Μιλάμε όμως για δύο ομάδες που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, οι άμυνες τους λυγίζουν εύκολα, οπότε δεν μας δίνουν το δικαίωμα για να ποντάρουμε υπέρ τους.

Την Κυριακή στη Νίκαια θα παίξουν για τη συνέχεια τους όποιος πετύχει τον στόχο του, ο Ιωνικός τη νίκη, ο ΠΑΣ να φύγει αήττητος θα συνεχίσει ως έχει, η ομάδα που θα αποτύχει θα έχει αλλαγές. Στοιχηματικά ξεκάθαρο No Bet.

Για τους γηπεδούχους έτοιμος ο χαφ Κάνιας (6/0), ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (6/0), κι ο μπακ Βαλεριάνος (7/0). Εκτός ο Μίλο (7/0) Εκτός για τον ΠΑΣ ο φορ Σταματελόπουλος (6/0) και ο γκολκίπερ Πριόρ (3/0), θα τσεκαριστεί ο τερματοφύλακας Σούλης (6 συμ.)

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - Άρης

Συνεχίζει το σερί νικών ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ημίχρονο στη Λαμία έκανε την καλύτερη του εμφάνιση και πέτυχε το 8/8. Στο παιχνίδι με τον Άρη με νίκη ισοφαρίζει το ατομικό του ρεκόρ με 9/9 το οποίο κρατά από την σεζόν 94/95. Ο Γιοβάνοβιτς καταφέρνει να δίνει συνεχώς στην ομάδα του, αυτό που χρειάζεται για να βελτιώνεται, για παράδειγμα στη Λαμία πήγε το παιχνίδι στους Μπερνάρ και Παλάσιος. Ήταν σημαντικό να αρχίσει να παίρνει γκολ ο Παναθηναϊκός δίχως να είναι απαραίτητο να έχει εμπλοκή ο Αϊτόρ, κάτι που συνέβη.

Ο Άρης φλέρταρε το περασμένο Σάββατο με νέο κάζο. Θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα τα πράγματα αν δεν κέρδιζε τον Ιωνικό, κατάφερε πάντως στο τέλος να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως η ομάδα δεν έχει βρει σταθερές πως υπάρχει σοβαρό θέμα στην μεσαία γραμμή, το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ στο Βικελίδης με πίεση ψηλά, το ίδιο άνετα μπορεί να πετύχει και ο Παναθηναϊκός. Ο άσος στο 1.74 στον μέσο όρο των εταιριών, ο οποίος έχει κατρακυλήσει, καθώς είχε ανοίξει κοντά στο 1.90.

Ρήξη χιαστού ο Τρουιγιέ (1/0). Στον Άρη από την άλλη δεν πρόλαβε ο Μαντσίνι (8/3), ανέτοιμος ο στόπερ Μπράμπετς (5/0) και ο Καμάτσο (7/0). Πάγια εκτός ο Ντουκουρέ (4/0).

(Κυριακή 19:30) ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, αποτέλεσμα που δίνει εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ και κάνει πιο ισχυρό τον Λουτσέσκου. Είναι σημαντικό να πατήσει σ’ αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ και να καταφέρει να μην χάσει την επαφή του με τις δύο πρώτες θέσεις. Ασφαλώς το ρόστερ δεν είναι για πρωταθλητισμό και στο Καραϊσκάκης σε μεγάλο βαθμό αξιοποίησε την έλλειψη αυτοπεποίθησης της τελευταίας γραμμής άμυνας του Ολυμπιακού.

Σε πίεση βρίσκεται ο τεχνικός του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς. Βρισκόταν σε δύσκολη θέση από την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, το επεισόδιο με τον Ριέρα να χαλάσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Είναι δεδομένο πως ο Μεταξάς θα παρουσιάσει μία σφιχτή ομάδα για να πάρει το 0-0, όπως και στη Λεωφόρο, όπως γνωρίζουμε πως και ο Λουτσέσκου όταν η ομάδα του προηγείται θέλει να κρατήσει το 1-0. Από 7 σερί under 2,5 προέρχεται ο Αστέρας στο πρωτάθλημα. Να γίνουν 8, δίνεται στο 1.64.

Εξέτισε για τους γηπεδούχους ο Ζίβκοβιτς (6/0), τραυματίες Τόμας (5/1), Βιεϊρίνια (6/0). Για τον Αστέρα τραυματίες ο μπακ Γκαρθία (4/0), ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0) και ο μέσος Βαλιέντε (1/0). Νοκ άουτ Μπαράλες (8/1), Ντομίνγκεθ (5/0), Ριέρα (8/0). Τιμωρημένος ο Καστάνιο (8/1), εκτός επίσης Καρμόνα (6/0) και Άλβαρες (8/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ