BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ισορροπία στην Τούμπα, παιχνίδι με τα γκολ στη Λεωφόρο

Προγνωστικά Ελλάδα: Ισορροπία στην Τούμπα, παιχνίδι με τα γκολ στη Λεωφόρο
Ο Ραχμάν Μπάμπα με τον Νίκλας Ελίασον INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα δύο σημαντικότερα ματς των playoffs της Stoiximan Super League.

Ξεκίνημα από το ντέρμπι των Δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα κι έχει κάνει αγωνιστική... κοιλιά. Την περασμένη αγωνιστική, δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Λαμίας (1-1), ενώ λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1). Πλέον, είναι στο -7 από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, όμως ένας από τους βασικούς στόχους είναι να αποφύγει την τέταρτη θέση και να μην μπει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της Stoiximan Super League για δεύτερη σερί χρονιά. Η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή, στο +4 από τον Παναθηναϊκό κι έτσι κρατά για τα καλά την τύχη στα χέρια της. Στο ντέρμπι με τους πράσινους πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και συνολικά έρχεται από τρεις σερί νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι αουτσάιντερ στην έδρα του κόντρα στην ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά το 2008 και αυτό μόνο υπέρ του μπορεί να λειτουργήσει. Περιμένουμε μια ισορροπημένη αναμέτρηση, γι’ αυτό και το πιο πιθανό αποτέλεσμα φαίνεται να είναι το Χ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 3.35.

Συνεχίζουμε με την μάχη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής, με το βαρύ 3-0 με αποτέλεσμα να είναι πλέον στο -4 από την κορυφή. Σίγουρα άπαντες στο τριφύλλι έχουν επηρεαστεί αρνητικά, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, διότι εκτός του ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον τίτλο, ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί ούτε η τέταρτη θέση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Άρης ήταν καλός δημιουργικά, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως τα αμυντικά ζητήματα του κόστισαν ένα γκολ με αποτέλεσμα να μείνει με το βαθμό της ισοπαλίας.. Στην τελευταία του αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπορεί να ηττήθηκε (0-2), όμως παρουσίασε καλό πρόσωπο.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι με συγκέντρωση και χωρίς λάθη. Με βάση αυτό το σκεπτικό δεν περιμένουμε να δούμε γκολ νωρίς κι έτσι υπάρχει αξία στην επιλογή να μπει το 1ο γκολ μετά το 28:00, που προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Χ (απόδοση 3.35), 19:30
  • Παναθηναϊκός – Άρης: Πρώτο γκολ μετά το 28:00 (απόδοση 2.12), 20:30

Τα playoffs της Stoiximan Super League παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ