TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ίδια λογική ο Παναθηναϊκός, γρήγορα ο Άρης

2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κύπελλο Ελλάδας Betsson προημιτελική φάση, πράξη πρώτη σε Βικελίδης και Λεωφόρο, το Match Money επιλέγει δύο Bet Builder από τα ματς Άρη – Νίκης Βόλου και Παναθηναϊκού – Ατρομήτου.

Άρης – Νίκη Βόλου: Ο Άρης έφτασε στη μεγάλη επιτυχία να αποκλείσει την ΑΕΚ στα πέναλτι, στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, πλέον έχει ορθάνοιχτο το δρόμο για την πρόκριση στον τελικό. Και αυτό γιατί είναι βατό, θεωρητικά πάντα, το ταμπλό στο οποίο βρίσκεται. Στα προημιτελικά είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με τη Νίκη Βόλου ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ - Παναιτωλικός. Και στο ματς με τους Βολιώτες στο Κλεάνθης Βικελίδης οι Κίτρινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διαφορά κατηγορίας και να καθαρίσουν την πρόκριση, ει δυνατόν, από την πρώτη αναμέτρηση.

Έχει αξία να ψάξουμε το ενδεχόμενο να είναι νικητής ο Άρης και στα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 2,37.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την περασμένη Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι, στα πέναλτι με 7-6 στο Καραϊσκάκης και συνεχίζει… κατάκοπος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ανά τρεις μέρες. Με πολλά προβλήματα την Κυριακή επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ απέκτησε περαιτέρω απουσίες στο επιθετικό σκέλος. Οι Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Παλάσιος είναι εκτός ενώ τραυματίστηκαν και οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, τα πράγματα στο εκτελεστικό κομμάτι δυσκολεύουν αρκούντως, με τον Φατίχ Τερίμ να προχωρά σε αλχημείες για να βρει λύσεις στην επίθεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και πιθανώς, λόγω και της καταπόνησης, το ματς να πάει σε προσεκτικό τέμπο. Ο Ατρόμητος μετά τη λήξη του αήττητου 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με το βαρύ 0-5 από την ΑΕΚ, θα επιλέξει μια πιο συντηρητική συμπεριφορά, περιμένοντας πίσω από την μπάλα.

Έχει λογική να ψάξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού με συνετό σκορ, Bet Builder με τον άσο και το Under 3,5 σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Νίκη Βόλου: Άρης νικητής και στα 2 ημίχρονα (απόδοση 2.37), 19:00
  • Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ