BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η ελληνική τριάδα πληρώνει στο 6.31

Ο Λορέν Μορόν
Ο Λορέν Μορόν INTIME SPORTS

Τα τρία παιχνίδια από τη Stoiximan Super League ξεχώρισε το Freetips247.com από το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/02).

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, στις 17:30. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα, με κατεβασμένα χέρια, με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι “αιωνίων”. Μετά κι από αυτή την ήττα οι Πειραιώτες είναι στο -9 από την κορυφή! Από την άλλη και ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες. Αρχικά, από την ΑΕΚ (3-0) κι έπειτα από την Κηφισιά στο Ηράκλειο (1-2). Μετά από αυτά τα αποτελέσματα υπάρχει καπνός γύρω από το μέλλον του προπονητή Πέπε Μελ και αναμένονται σχετικές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

Οσον αφορά την σημερινή (06/02, 17:30) αναμέτρηση, όταν παίζει εντός έδρας, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει από τον ΟΦΗ στους τελευταίους 19 αγώνες κι ενδεχομένως οι Πειραιώτες θα κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο με ευρύ σκορ. Αλλωστε η ιστορία των αναμετρήσεων έχει γκολ με το τσουβάλι. Στα τελευταία 4 από τα 6 μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Γι' αυτό και θα ποντάρουμε στο 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Στις 19:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα τίθεται αντιμέτωπος στους Ζωσιμάδες με τον Άρη. Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, ούσα τελευταία στην κατάταξη με μόλις 12 βαθμούς. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αγνοεί το τρίποντο, μετρώντας ισάριθμες ήττες. Τελευταία νίκη του ΠΑΣ χρονολογείται στις 7 Ιανουαρίου όταν και επικράτησε 2-1 του Αστέρα.

Από την άλλη, ο Άρης προέρχεται από την γκέλα στις Σέρρες. Σε ένα παιχνίδι που είχε το πάνω χέρι και προηγήθηκε με το γκολ του Μορόν στο 52', η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Πανσερραϊκό κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρά την ισοπαλία, ο Άρης παραμένει στην 5η θέση με 34 βαθμούς. Οσον αφορά την μεταξύ τους αναμέτρηση σήμερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 4 αγώνες ενάντια στον Άρη κι αυτό δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Θα κρατήσουμε το 2 σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε την τριάδα με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στις 19:30. Πρόκειται για δύο ομάδες που αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες αγωνιστικές. Τα “καναρίνια” παραμένουν χωρίς τρίποντο στα τελευταία πέντε, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, βρισκόμενοι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Από την άλλη, ο Ατρόμητος μετράει τρεις σερί ήττες και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 23 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στον Ατρόμητο κι αυτό δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους απόψε. Προτιμότερο όμως να πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το 2-3 τέρματα σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – ΟΦΗ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 17:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: 2 (απόδοση 1.85), 19:00
  • Παναιτωλικός – Ατρόμητος: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:30

Παρολί Απόδοσης 6,31

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ