BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Γκολ στο ντέρμπι, ελεγχόμενα γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι Πειραιώτες ήταν καλοί κόντρα στην ΑΕΚ, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως όχι μόνο δεν βρήκαν τέρμα, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκαν γκολ και ηττήθηκαν. Πλέον, η διαφορά από την κορυφή είναι στους οκτώ βαθμούς, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στην Ευρώπη. Ο Άρης μέσα σε τρία λεπτά καθάρισε το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, μιας και σκόραρε τρία γκολ από το 55ο έως το 59ο λεπτό. Ο Άκης Μάντζιος έκανε δοκιμές, έπαιξε με δύο επιθετικούς, επιτέθηκε αρκετά από τον άξονα και γενικότερα προσπάθησε να βρει νέους τρόπους να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, μιας και ναι μεν έχει απόσταση από την κορυφή, όμως δεν είναι μόνο αυτή που τον νοιάζει. Περιμένουμε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και να έχει γενικότερα επιθετική διάθεση, όμως δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην καλή άμυνα του Άρη. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς φέτος είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση και λογικά θα βρουν χώρους για να απειλήσουν. Περιμένουμε γκολ, αλλά όχι μεγάλη έκταση στο σκορ, οπότε η καλύτερη επιλογή μοιάζει να είναι τα 2-3 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι γνώρισαν εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ (2-3), παρουσιάζοντας ένα αρκετά κακό πρόσωπο, κυρίως γιατί δεν διάβασαν καλά τον αντίπαλο. Ένα λάθος που κάνει συχνά ο Φατίχ Τερίμ, μιας και δείχνει πως ετοιμάζει το πλάνο του χωρίς να τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Σήμερα, δεν υπάρχουν περιθώρια, με δεδομένο πως σε περίπτωση ήττας μένει στο -9 από την κορυφή και στην ουσία εκτός της μάχης του τίτλου. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0) με γκολ στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας, με το αποτέλεσμα να έρχεται κόντρα στη ροή του αγώνα. Παραμένει, λοιπόν, στην κορυφή της Stoiximan Super League και σήμερα θα πρέπει να αποδείξει για ακόμη μία φορά πως αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αναγκασμένος να βγάλει αντίδραση, την ώρα που και η ΑΕΚ δεν έρχεται από καλή εμφάνιση. Μόνος στόχος της ομάδας του Φατίχ Τερίμ είναι η νίκη, ενώ για την «Ένωση» καλό αποτέλεσμα θα είναι η αποφυγή της ήττας. Γενικότερα, περιμένουμε έναν αγώνα με υψηλό ρυθμό, μιας και αμφότερες δεν φημίζονται για την ικανότητα τους στη διαχείριση της κατοχής. Όσον αφορά τα προγνωστικά, περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, διότι επιθετικά είναι αποτελεσματικές και αμυντικά δεν έχουν συνέπεια. Σε απόδοση 1.82 προσφέρεται το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Άρης: 2-3 Γκολ (απόδοση 1.98), 19:00
  • Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 21:00

Η Stoiximan Super League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ