FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Φουλ επίθεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα

Προγνωστικά Ελλάδα: Φουλ επίθεση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα
INTIME

Ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής με το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Κηφισιά - Βόλος (16:00)

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Κώστας Μπράτσος, τεράστιο διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ και φυσικά αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Το προσεχές... τεστ είναι ιδιαίτερο για τον τεχνικό της Κηφισιάς, αντιμετωπίζει την ομάδα που τον ανέδειξε προπονητικά. Συνεχίζει εκτός ο Παπασάββας, προπονούνται κανονικά πλέον Σναϊντερλάν, Πρίτσας και Κλωναρίδης. Τιμωρημένοι Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος και Βαφέας.

Προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο Βόλος, το εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό δεν ήταν το ζητούμενο, η ομάδα του Λόπεθ έφτασε τους 8 αγώνες χωρίς νίκη, μετράει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες στο διάστημα αυτό. Αποκτά τεράστια σημασία η αναμέτρηση της Καισαριανής, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Ματς που και οι δύο ομάδες το θέλουν, στην χειρότερη να μην το χάσουν, θα παίξουν προσεκτικά, επιλέγω ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 1.98 η απόδοση

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός (17:00)

Δεν τα παρατάει ο Πανσερραϊκός, το απέδειξε κόντρα στον Άρη, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δίκαια πήρε την ισοπαλία. Είναι αήττητη για 5 αγώνες η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (έχει μαζέψει 9 βαθμούς το διάστημα αυτό), με τέτοια εικόνα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανέναν κίνδυνο. Θα παίξει άφοβα και με την ίδια φιλοσοφία και κόντρα στον Παναθηναϊκό, τιμωρημένοι είναι οι Δεληγιαννίδης και Πηλέας.

Οι πράσινοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το 2-0 επί του Ολυμπιακού έρχεται σε καθοριστικό σημείο, τώρα κρίνονται τα πάντα, ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επιστρέφουν οι Σπόραρ, Βαγιαννίδης και Βέρμπιτς, παραμένουν εκτός Ιωαννίδης και Τζούρισιτς. Ανάσες για Γεντβάι και Αράο, όπως και για τον Τσέριν.

Δεν θα είναι εύκολο το για τον Παναθηναϊκό, ο Πανσερραϊκός παίζει χωρίς άγχος και είναι επικίνδυνος, επιλέγουμε 2-3 γκολ

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Έστησε... πάρτι η Λαμία στα Γιάννενα, συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΣ, χάνοντας και δύο πέναλτι! Έφθασε τις 3 σερί νίκες η ομάδα του Βόκολου, έχοντας πετύχει 10 γκολ στο διάστημα αυτό, επέστρεψε στην εξάδα. Ο Αστέρας είναι ο βασικός της αντίπαλος στην προσπάθεια να μπει στα playoffs, συνεπώς το παιχνίδι δικαίως χαρακτηρίζεται κομβικό, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Ήταν υψηλός ο συντελεστής δυσκολίας για τους Αρκάδες στην OPAP Arena, η ήττα 4-2 ήρθε φυσιολογικά, όπως όλα δείχνουν η 6η θέση είναι ένα μπρα-ντε-φερ με τη Λαμία, συνεπώς η αναμέτρηση στο Αθανάσιος Διάκος κρίνει πολλά. Παραμένει τραυματίας ο κίπερ Παπαδόπουλος, προσπαθεί να επιστρέψει ο μέσος, Μουνάφο. Φρέσκια απώλεια ο Λύρατζης.

Κοινός ο στόχος των δύο ομάδων, το θέλουν πολύ το ματς, η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά, έχει εμφανιστεί 8 φορές στα προηγούμενα 16 μεταξύ τους, επιλέγω το Χ στο 3.10, το οποίο καταγράφει μικρή πτώση.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20:00)

Ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες που αυτή τη στιγμή παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από το Περιστέρι, συνεχίζει την... τρελή κούρσα, παράγει πολλές φάσεις σε κάθε ματς, σκοράρει ακατάπαυστα. Αν κερδίσει και την ΑΕΚ ανοίγει την διαφορά στο +5 και αποκτά σημαντικό προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Νοκ άουτ Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, "κόπηκαν" Τζίμας και Σοάρες.

Η Ένωση διανύει έναν μήνα με διαρκή άνοδο, ανέβασε πολύ τα στατιστικά της στο επιθετικό σκέλος, τόσο σε δημιουργία όσο και αποτελεσματικότητα, ο Πόνσε συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, ο Λιβάι Γκαρσία είναι καλά και ηγείται σε κάθε περίπτωση. Τραυματίες είναι οι Σιμάνσκι και Άμραμπατ, υπάρχουν επιλογές για τον Αλμέιδα, έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα. Επανέρχεται ο Γκατσίνοβιτς με τον Βίντα.

Ματς τεράστιας σημασίας, εξαιρετικές οι επιθετικές γραμμές και των δύο ομάδων, επιλέγω over 2,5 στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά - Βόλος: Χ ημίχρονο (απόδοση 1.98), 16:00
  • Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 17:00
  • Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Χ (απόδοση 3.10), 19:30
  • ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Over 2.5 (απόδοση 1.90), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ