FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Φορμαρίστηκε και ο Ολυμπιακός, πάμε για φινάλε... θρίλερ

Προγνωστικά Ελλάδα: Φορμαρίστηκε και ο Ολυμπιακός, πάμε για φινάλε... θρίλερ
INTIME SPORTS

Τρεις στροφές έμειναν για το τέλος της regular season στη Stoiximan Super League, ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα ζευγάρια της 24ης αγωνιστικής και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Κάθε αγωνιστική πλέον μπορεί να αποβεί καθοριστική, πλησιάζουμε στα playoffs, εκεί θα κριθούν όλα. Χωρίς ντέρμπι το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, αλλά οι απώλειες κόντρα σε ομάδες δεύτερης ταχύτητας, είναι που κοστίζουν περισσότερο. Το ανέβασμα του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην κορυφή, όλα δείχνουν πως θα ζήσουμε φινάλε... θρίλερ. Το Καραϊσκάκης δεν θα έχει κόσμο λόγω τιμωρίας, ο Βόλος πάει με Κόντη πλέον στον πάγκο.

Λαμία - ΑΕΚ (Σάββατο 19:00)

"Περνάει" από την Λαμία και παραμένει πρώτη

Δεν έχει… ταβάνι η φετινή Λαμία, μας εκπλήσσει κάθε φορά όλο και περισσότερο, πήρε τεράστιο βαθμό στη Λεωφόρο, παίζοντας με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Ο στόχος των πλέι οφ πλησιάζει, διατηρεί το +4 από τον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχει η λεγόμενη διαφορά ασφαλείας. Η προσπάθεια κόντρα στην ΑΕΚ θα γίνει χωρίς τον πρώτο σκόρερ Καρλίτος, αλλά και τον Μαρτίνεθ, αμφότεροι τιμωρημένοι.

Η Ένωση έπιασε για πρώτη φορά κορυφή την φετινή σεζόν, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την Κηφισιά, πήρε τα… ηνία νωρίς κλείδωσε το ματς, την ευνόησε και η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Ο Λιβάι Γκαρσία παρασύρει όλη την ομάδα με όσα κάνει στην επίθεση, ωστόσο τώρα ίσως μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Εκπληκτική η Λαμία, αλλά η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, μπορεί να φθάσει στο ζητούμενο από το πρώτο ημίχρονο.

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος (Σάββατο 19:30)

Θέλουν να βάλουν τέλος στον… κατήφορο

Σαν να μην πήγε ποτέ στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός, γνώρισε την συντριβή από τον ΟΦΗ με 4-0, το σκορ ήταν 3-0 από τα πρώτα 30 λεπτά. Γενικά δείχνει να βρίσκεται σε κρίση, αμυντικά έχει δεχθεί 13 γκολ στα τελευταία 4 ματς, για την ώρα δεν κινδυνεύει, αλλά πρέπει να βγάλει και αντίδραση. Ίσως κάνει κάποιες αλλαγές ο Πάμπλο Γκαρσία για να αλλάξει και την ψυχολογία της ομάδας.

Ελεύθερη πτώση και για τον Ατρόμητο, ο Ίλιτς ξεκίνησε με αήττητο 13 αγώνων για να ακολουθήσει μια σειρά 7 αναμετρήσεων με 6 ήττες και μόλις μία νίκη, η οποία μάλιστα δεν βοήθησε σε τίποτα, αφού ήταν στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Ζητείται βελτίωση και στο επιθετικό σκέλος, οι Περιστεριώτες δεν σκοράρουν εδώ και 4 ματς. Εκτίει ο Καμαρά, αμφίβολοι οι Ασεβέδο και Έντερ.

Σε κακό φεγγάρι Πανσερραϊκός και Ατρόμητος, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (Κυριακή 16:30)

Βρίσκουν ρυθμό οι επιθέσεις

Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πανηγύρισε τη νίκη στον Βόλο, εκεί που έδειχνε να… καταρρέει, πιστεύει ξανά στην παραμονή έπιασε το υπόλοιπο γκρουπ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ιδανικά θα ήθελαν να δώσουν συνέχεια οι Γιαννιώτες, Νάγκι (τερματοφύλακας) και Παμλίδης προσπαθούν να προλάβουν.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τραϊανός Δέλλας στον πάγκο του ΟΦΗ, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη, στρίμωξε τον Πανσερραϊκό στα… σχοινιά και του έβαλε 4 γκολ, η πιο παραγωγική εμφάνιση της ομάδας τη φετινή σεζόν. Αυτό το τρίποντο έδωσε σημαντική ανάσα, το ρόστερ είναι γεμάτο, επιστρέφει ο Μεγιάδο, δύσκολα ο Λάρσον.

Η νίκη εξυπηρετεί τα θέλω των γηπεδούχων, οι Κρητικοί θα παίξουν πολύ πιο άνετοι και με καλή ψυχολογία, περιμένω γκολ και από τους δύο.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (Κυριακή 17:00)

Ψάχνει… φάρμακο για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Έβγαλε σκληράδα ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, πήρε έναν ακόμη πολύτιμο, με τον Γιάννη Πετράκη στην άκρη του πάγκου, δείχνει ικανός να αναρριχηθεί κι άλλο βαθμολογικά και να πάει στο φινάλε της σεζόν με πολύ αυξημένες πιθανότητες παραμονής. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καρέλης και Ντουάρτε, υπάρχει βάθος στο ρόστερ, η συντονισμένη προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Είναι συνεχόμενα τα… χτυπήματα στον ΠΑΟΚ, έκανε σπουδαίο ματς στη Λεωφόρο, ήταν πολύ ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, έχασε μεγάλες ευκαιρίες σε κανονική διάρκεια και παράταση, έγιναν ανεπανάληπτα πράγματα στην διαδικασία των πέναλτι. Θα τα δώσει όλα για να πατήσει άμεσα στα πόδια της η ομάδα του Λουτσέσκου, τιμωρημένοι είναι οι Τόμας και Μπάμπα.

Θα πεισμώσει ο ΠΑΟΚ για να μην χάσει άλλος έδαφος στην βαθμολογία, ο Παναιτωλικός θα παίξει κλειστά, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.10.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 18:00)

Ο... νέος Ολυμπιακός είναι επιβλητικός

Κάνει... θαύματα ο Μεντιλίμπαρ, από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, η βελτίωση είναι τεράστια, πέρα από τις νίκες, η αγωνιστική ταυτότητα των ερυθρόλευκων έχει αλλάξει θεαματικά, παίζουν με άλλο αέρα τόσο εντός όσος και εκτός συνόρων. Ο παράγοντας κούραση μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος θα φέρει αλλαγές, προσπαθεί να επιστρέψει ο εξτρέμ Μαρτίνς.

Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας Τρίπολης, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Παναιτωλικό, βρίσκεται στο -4 από την εξάδα και την Λαμία, καλείται να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση. Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Μπαρτόλο, τραυματίες οι Μουνάφο (χαφ) και Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας).

Το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως έχει ψυχολογία στα ύψη. Χαμηλός ο άσος, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Άρης - Βόλος (Κυριακή 19:30)

Παίζει το... χαρτί Χρήστος Κόντης ο Βόλος

Θεωρητικά ο Άρης είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο μόνο έτσι δεν αντιμετωπίζει τα ματς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσιάζεται σοβαρή, τα δίνει όλα, παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο. Εξέτισε ο μπακ Οντουμπάτζο και επιστρέφει, λίγες ελπίδες υπάρχουν για να συμβεί το ίδιο με τον καλό κεντρικό αμυντικό, Φαμπιάνο.

Οι εξελίξεις στον Βόλο τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Λόπεθ, στην θέση του αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε πως θα αφήσει την ομάδα το καλοκαίρι. Τιμωρημένος είναι μπακ Μύγας, επιστρέφει ο Ασλανίδης.

Σταθερός και χωρίς πίεση ο Άρης, περίεργο το κλίμα στον Βόλο τη στιγμή που η ομάδα “καίγεται” για βαθμούς, επιλέγω 1 & Goal/Goal.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά (Κυριακή 20:00)

Θέλει τρίποντο και πειστική εμφάνιση το Τριφύλλι

Η τύχη στάθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βρέθηκε ουκ ολίγες φορές με την πλάτη στον... τοίχο, αλλά τα κατάφερε και αυτό είναι που μετράει. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία, ο Τερίμ θα πρέπει να δει και το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, χρειάζεται βελτίωση. Υπάρχουν προβλήματα, εκτίει ο Μπερνάρ, τραυματίες είναι οι Τσέριν, Γέντβαϊ, Βέρμπιτς, Χουάνκαρ.

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα... μάτια την ΑΕΚ η Κηφισιά, έχασε αρκετά εύκολα, η ήττα αυτή δεν επηρεάζει ιδιαίτερα, το θέμα είναι να καταφέρει να μαζέψει βαθμούς κόντρα σε ομάδες κοντά στα... κυβικά της. Το πρόγραμμα στην παρούσα φάση είναι δύσκολο, εκτίουν οι Γκόμπελιτς (μπακ), Σολόα (χαφ), Σπίνος (στόπερ), προφανής ο στόχος να μπει η ομάδα στα playouts “καθαρή” από κάρτες.

Την... πάτησε με τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός λογικά θα εμφανιστεί πιο πεισμωμένος, θα βοηθήσει και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, λόγω κούρασης επιλέγω 1 & under 3,5 στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - ΑΕΚ: 2 ημίχρονο/2 τελικό (απόδοση 2.10), Σάββατο 19:00
  • Πανσερραϊκός - Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.90), Σάββατο 19:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.91), Κυριακή 16:30
  • Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), Κυριακή 17:00
  • Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), Κυριακή 18:00
  • Άρης - Βόλος: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.75), Κυριακή 19:30
  • Παναθηναϊκός - Κηφισιά: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.10), Κυριακή 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ