FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ακροβατεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα γκολ, στοίχημα στο 1.95

Οι Γιώργος Μασούρας και Άντριγια Ζίκβοβιτς σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Οι Γιώργος Μασούρας και Άντριγια Ζίκβοβιτς σε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 16:00)

Λύγισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός, με τον Πετράκη στην άκρη του πάγκου βγάζει ένα πολύ καλύτερο επιθετικό προφίλ, δημιουργεί, σκοράρει. Αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι η ανασταλτική λειτουργία, δέχεται αρκετές φάσεις, παράγοντας που δυσκολεύει την προσπάθεια της ομάδας να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Πέρες, επιστρέφει ο ποιοτικός Σενγκέλια, όπως και ο Μποζούκης όχι όμως Καρέλης.

Αγωνιστική καθίζηση για τον Αστέρα Τρίπολης, γνώρισε 3η ήττα στα 4 τελευταία ματς, η Λαμία τον... τιμώρησε στην έδρα του λίγο πριν το τέλος. Προσπαθεί να γυρίσει την ψυχολογία της ομάδας ο Ράσταβατς, το ρόστερ είναι καλό, έχει ποιότητα, χρειάζονται όμως αποτελέσματα και άμεσα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Καστάνιο, νοκ άουτ είναι ο Σίτο. Στην αποστολή ο Βαλιέντε.

Αναμέτρηση που δεν γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, έχουν τα τρωτά σημεία τους και οι δύο, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία, η οποία μάλιστα πιέζεται ελαφρώς τις τελευταίες ώρες.

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (Κυριακή 17:30)

Ψάχνει από κάπου να πιαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και στο Βικελίδης, ηττήθηκε από τον Άρη, έμεινε στην τελευταία θέση. Ζητείται... ηλεκτροσόκ για την ομάδα του Στάικου, ο κόσμος προσπαθεί από την πλευρά του να στηρίξει, αν δεν έρθει και τώρα η νίκη δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές. Εκτίει ο μέσος Τζίνο, εκτός ο χαφ Τζίμας. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Τα πρώτα χαμόγελα είναι γεγονός για τον Βόλο, νίκησε την Κηφισιά έστω και δύσκολα, πήρε ανάσα, ωστόσο πρέπει να συνεχίσει αυτό που άρχισε, καθώς ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στην τελευταία θέση. Παραμένει εκτός ο στόπερ Σιέλης για το σύνολο του Μπράτσου, αμφίβολος και πάλι ο Άλχο, μόνιμα εκτός ο τερματοφύλακας Σιαμπάνης. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμές με τον μπακ Μύγα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα για το κύπελλο, με τον Βόλο να νικάει 2-1 στο ίδιο γήπεδο, μπορούμε να δούμε ξανά ένα παρόμοιο σενάριο σε παιχνίδι με τα γκολ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30)

Ένας πολύ αποφασισμένος Ολυμπιακός εμφανίστηκε στην Κρήτη, νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ παρά τις σημαντικές απουσίες των Φορτούνη και Ροντινέι, ο Ποντένσε έκανε μεγάλη διαφορά σε ένα ακόμη ματς. Ο Μαρτίνεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Λόγω υπεραριθμίας στους ξένους, ο Ορτέγκα είναι αυτός που θα κοπεί από την αποστολή.

Την χειρότερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, ακίνδυνος επιθετικά, έκανε λάθη ανασταλτικά, έχασε εύκολα και δίκαια με 2-0. Προφανώς θα ψάξουν αντίδραση Λουτσέσκου και παίκτες, δεν πρόκειται να κρατήσουν δυνάμεις, στο Conference League ουσιαστικά η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη. Εκτός Σαμάτα και Βιεϊρίνια. Στην αποστολή δεν βρεθεί ούτε ο Νάσμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο, ο άσος είναι χαμηλά δεν υπάρχει καμία αξία, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

Άρης - Ατρόμητος (Κυριακή 20:15)

Νέα εντός έδρας νίκη για τον Άρη, είχε τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στον ΠΑΣ, ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Μάντζιος βλέπει τον Σουλεϊμάνοφ να εγκλιματίζεται, ο Ρώσος εξτρέμ έχει τρομερή ποιότητα μπορεί να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας. Υπάρχουν προβλήματα για τους κίτρινους, λείπουν οι αμυντικοί Βέλεθ, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, όπως και οι χαφ Ρουπ, Πάβισιτς και Ζουλ.

Πετυχημένη η πρεμιέρα του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του Ατρόμητου, η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, “λύγισε” στο φινάλε τον Παναιτωλικό. Αυτό που θέλει να διορθώσει άμεσα ο Σέρβος τεχνικός είναι η ανασταλτική λειτουργία, οι Περιστεριώτες έχουν δεχθεί 19 γκολ, έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Επανέρχεται ο Ντιρκς. Νοκ άουτ ο Βέργος με τον Τζαβέλλα.

Ο Άρης μπροστά στο κοινό του φέρνει τα ματς εκεί που θέλει, οι φιλοξενούμενοι αμυντικά ψάχνονται, αλλά επιθετικά μπορούν να σκοράρουν, θα επιλέξουμε Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Χ (απόδοση 3.05), Κυριακή 16:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2,65), Κυριακή 17:30
  • Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 19:30
  • Άρης – Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.91), Κυριακή 20:15
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ