CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Έχει τα "όπλα" ο Ολυμπιακός για το 1.73 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπακαμπού και Μασούρας πανηγυρίζουν γκολ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Μπακαμπού και Μασούρας πανηγυρίζουν γκολ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος INTIME

Η όγδοη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Πέφτει η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής στη Super League με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο Γ. Καραϊσκάκης τον ΠΑΟΚ.

(Δευτέρα 20:00) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους με το ξεκίνημα που έχουν κάνει στη φετινή σεζόν. Δύο ομάδες που χτίστηκαν με διαφορετικό τρόπο. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν να κάνουν μεταγραφές όλο το καλοκαίρι και ο Μίτσελ δουλεύει με ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών από αυτό που θα ήθελε και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο δέσιμο και στη συνοχή της ομάδας. Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) κόλλησε στο 0-0 με την Καραμπάγκ για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League εκτός έδρας, που είχε κέρδος τον Πασχαλάκη, ενώ ο Μίτσελ έδειξε πως μαθαίνει σιγά σιγά την ομάδα του καλύτερα.

Ο Λουτσέσκου αντίθετα δεν μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες στο ρόστερ. Ζήτησε επιτελικό χαφ και δεν αποκτήθηκε ποτέ, μετά τον τραυματισμό του Τόμας έχει μείνει με μοναδικό καθαρό στράικερ τον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν είναι σε θέση να βγάλει 90 λεπτά. Το μεγαλύτερο φυσικά πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου έρχεται από την απουσία του τιμωρημένου Ζίβκοβιτς που είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν πείθει, όμως έχει μονάδες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Ο άσος καταγράφει πτωτική πορεία, από το 1.80 βρέθηκε στο 1.77 στον μέσο όρο των εταιρειών και πλέον τιμάται στο 1.73.

Για τους γηπεδούχους διαθέσιμος είναι τελικά ο Εμβιλά (7/0), στον αποστολή μπήκε Ελ Αραμπί (6/2), τραυματίας ο Βατσλίκ (5 συμ.). Νοκ άουτ ο Βρσάλικο (3/0) και ο Μαρσέλο (1/0). Ανέτοιμος ο Άβιλα (6/0). Αποθεραπεύθηκαν Ρέτσος (1/0) και Μπα (5/0). "Κόπηκαν" Μπόουλερ (2/0), Ντε Λα Φουέντε (3/0), Κουντέ (2/0), Φορτούνης και Λάιντνερ.

Τιμωρημένος ο Ζίβκοβιτς (6/0), χτύπησε ο κάπτεν Βιεϊρίνια (6/0), τραυματίας σταθερά ο Τόμας (5/1). Επιστρέφει ο Αουγκούστο (6/0), αποθεραπεύθηκε ο νεαρός στόπερ Κουλιεράκης (5/0). Επιστρέφει ο Σάστρε (2/1), "Κόπηκαν" Κουαλιάτα, Ράφα Σοάρες, όπως και ο Κάργας.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ