CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Διπλασιάζει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, με combo η ΑΕΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Διπλασιάζει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, με combo η ΑΕΚ
INTIME

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής (16/10) και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η όγδοη αγωνιστική στη Super League. Τον Ατρόμητο φιλοξενεί η ΑΕΚ στην OPAP Arena, στη Λαμία δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

(Κυριακή 16:00) ΑΕΚ - Ατρόμητος

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στο Βικελίδης, μικρό το τελικό 2-0 για να αναδείξει τη διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει πετύχει 5 νίκες σε 7 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλες με over 1,5.

Με την απόδοση που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ιωνικό εντός και με Άρη εκτός θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Κόλμαν να φανεί ανταγωνιστική. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50. Συνεχίζει εκτός ο Στάνκοβιτς (6 συμ.), αμφίβολοι οι Μάνταλος (7/0) και Άμραμπατ (7/1). Νοκ άουτ ο Σιντιμπέ και ο Τσούμπερ (5/0). Πάγια εκτός Τζαβέλλας (5/0) και Φαν Φέερτ (1/0). Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος.

(Κυριακή 18:00) ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

Κατώτεροι και οι δύο σε σχέση με την περσινή χρονιά. ΠΑΣ και ΟΦΗ πάλεψαν μέχρι το τέλος στο περσινό πρωτάθλημα για την 6η θέση και για την είσοδο στα playoffs. Στις πρώτες 7 αγωνιστικές βρίσκονται μαζί στην 11η θέση με ρεκόρ 1-1-5 και με μία εικόνα που δείχνει πως ταβάνι τους είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχει σκληράδα και αμυντική ισορροπία ο φετινός ΠΑΣ, κάτι που έχει στοιχίσει στα δύο τελευταία του παιχνίδια.

Παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τον Παναιτωλικό ηττήθηκε 4-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, προηγήθηκε 1-0 στο Περιστέρι το κράτησε μέχρι το 75ο λεπτό, τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Ο ΟΦΗ έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΣ και εμπειρία να αξιοποιήσει πως η άμυνα του αντιπάλου του δέχεται εύκολα το γκολ. 3-3-1 το ρεκόρ υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου ανεξαρτήτως έδρας στα 7 τελευταία. Το Χ2 στο 1.60.

Εκτός για τους γηπεδούχους ο φορ Σταματελόπουλος (6/0). Ίσως επιστρέψει ο μέσος Ριένστρα (3/0). Νοκ άουτ ο γκολκίπερ Σούλης (6/0). Με ίωση ο Ποζνάσκι (3/0). Ο Νιόπλιας θα έχει στη διάθεση του τον μεσοεπιθετικό Μπουζούκη (5/0) και τον στόπερ Πασαλίδη (3/0), λείπει εσχάτως ο πολύτιμος Νέιρα (3/0). Νοκ άουτ ο Στάικος (6/0). Επιστρέφει ο Καμάου (2/0).

(Κυριακή 19:30) Λαμία - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσιάζει, όμως βρίσκει την άκρη και κερδίζει τα παιχνίδια του. Μετρά ένα απίθανο ρεκόρ 7/7 έχοντας συνδυάσει όλες τις νίκες του με under 3,5. Είναι ένα συνδυαστικό στοίχημα που δίνει απόδοση οριακά πάνω από τον διπλασιασμό και έχει λογική να μπει στα δελτία μας.

Όποιος ψάχνει για ασφάλεια, το διπλό του Παναθηναϊκού δίνει απόδοση 1.68 στον μέσο όρο των εταιριών, που σημειώνει ανοδική πορεία. Είναι καλύτερη η ομάδα του Φέστα σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όμως δεν έχει εύκολο το γκολ και ο φετινός Παναθηναϊκός έχει τη γνώση και τον τρόπο να κερδίζει.

Εκτός ξανά ο Σπόραρ (6/2), ατομικό ο Κώτσιρας (4/0) επιστρέφει ο Τσέριν (6/0), αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Κουρμπέλης (7/0), ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (13/10), μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι δεδομένη η χρησιμοποίησή του. Για τους γηπεδούχους συνεχίζει εκτός ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Νούνιες (3/0). Νοκ άουτ ο Μποάκι (4/1). Σταθερά εκτός ο Μπάμπης (3/0).

(Κυριακή 20:30) Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Ο Αστέρας την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε όπως σχεδόν κάθε φορά στη Λεωφόρο. Έπαιξε παιχνίδι μισού γηπέδου, προσπάθησε να σταματήσει με κάθε μέσο τον ρυθμό του αγώνα και να το φτάσει μέχρι το τέλος στο 0-0. Πλησίασε κοντά στο να κάνει για ακόμα μία φορά ζημιά στον Παναθηναϊκό, νικήθηκε όμως με ένα σκληρό πέναλτι από αυτά που όμως δίνονται την εποχή του VAR. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0 επί του Βόλου, πλήρωσε όμως την επιπόλαιη αντίδραση του Καρέλη και ηττήθηκε 3-2.

Την χρειάζεται τη νίκη ο Αστέρας, έχει καλή παράδοση στην Τρίπολη απέναντι στον Παναιτωλικό. Εδώ και 4 συνεχόμενα χρόνια ο Αστέρας στην Τρίπολη κερδίζει τον Παναιτωλικό. Το ίδιο ζευγάρι στο Αγρίνιο έρχεται μόνιμα ισόπαλο. Μάλιστα επειδή και τις δύο χρονιές στα playouts είναι γηπεδούχος ο Παναιτωλικός το σερί με τις ισοπαλίες φτάνει στα 6 παιχνίδια. Στο γήπεδο του ο Αστέρας τον καταφέρνει τον Παναιτωλικό, η απουσία του Καρέλη σημαντική και ο άσος στο 1.94 καταγράφει ανοδική τάση.

Για τους γηπεδούχους φρέσκια απώλεια ο μπακ Γκαρθία (4/0), συνεχίζει εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0) και ο αμυντικός μέσος Βαλιέντε (1/0), επιστρέφει ο Ντομίνγκεθ (4/0), τιμωρημένος ο στόπερ Ζουκάνοβιτς (6/1), ετοιμοπόλεμος ο μπακ Καρμόνα (5/0). Σημαντικές οι απουσίες και για τον Παναιτωλικό, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Καρέλης (7/6), χτύπησε και ο εξτρέμ Νταγκό (7/2), εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ανέστης (6 συμ.), ετοιμοπόλεμος ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης (6/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ