TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Δίνει ανάσες σε παίκτες… βαρόμετρα ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.95 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League, το ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο κρίνονται πολλά στην κορυφή αλλά και στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό σερί από την στιγμή που ανέλαβε ο Μεντιλίμπαρ. Την Κυριακή λίγο έλλειψε να του κάνει… ζημιά ο Αστέρας, αλλά ο φορμαρισμένος Ελ Κααμπί μίλησε τελευταίος.

Παίζουν διαρκώς οι Ερυθρόλευκοι η κούραση είναι το στοιχείο που χρήζει προσεχτικής διαχείρισης, για το λόγο αυτό έμειναν εκτός αποστολής οι βασικότατοι, Ροντινέι, Φορτούνης, Κάρμο, Όρτα.

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά η προσπάθεια έμεινε ημιτελής, στο τελευταίο 20λεπτο δέχθηκε 3 γκολ και ηττήθηκε.

Παλεύει με τον Γιάννη Πετράκη όλα τα ματς, το ίδιο θα κάνει και σήμερα.

Υπό πίεση ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη

Έχει πολλά πάνω και κάτω η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και το πριμ 500 χιλιάδων ευρώ, ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με την Κηφισιά, η οποία έφερε έντονη κριτική, αλλά και διοικητική αντίδραση με την επιβολή προστίμου.

Υπάρχει ένα ψυχολογικό βάρος το οποίο καλείται να αντέξει η ομάδα του Τερίμ, το σημερινό ματς με τον Άρη είναι κομβικό, ενώ δικαίως χαρακτηρίζεται και σαν πρόβα τελικού μιας και είναι πολλές οι πιθανότητες να βρεθούν οι δύο αυτές ομάδες αντιμέτωπες στον τελικό Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Μάντζιου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν είχαν κανένα πρόβλημα την Κυριακή υποδεχόμενοι τον Βόλο, θα κάνουν το παιχνίδι τους και στη Λεωφόρο χωρίς μεγάλη βαθμολογική πίεση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο σημείο που βρισκόμαστε οι νίκες και οι βαθμοί μετράνε, ο Ολυμπιακός με σημαντικές απουσίες θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά στο Αγρίνιο, διαθέτει λύσεις, είναι καλά η ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά μπορεί να φθάσει στο ζητούμε από το πρώτο ημίχρονο.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα, ο Άρης δεν είναι εύκολος αντίπαλος και προφανώς θα θέλει να το δείξει αυτό ενόψει (πιθανού) τελικού Κυπέλλου, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 1.95

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: 2 ημίχρονο - 2 τελικό (απόδοση 1.95), 17:00
  • Παναθηναϊκός - Άρης : 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 21:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ