FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Χωρίς περιθώρια η ΑΕΚ, βρίσκει τον τρόπο στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Έκι Πόνσε
Ο Έκι Πόνσε EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στη Stoiximan Super League, εντός έδρας μάχες δίνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, εκτός έδρας δοκιμάζονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (Κυριακή 17:30)

Όλα πάνε καλά για τον δικέφαλο του βορρά, πήρε ιστορικό διπλό στο Γ. Καραϊσκάκης, μπήκε δυνατά στη μάχη του τίτλου, κλείδωσε και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Conference League, απλά θα παίξει την πρωτιά με την Άιντραχτ. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και θα δώσει ώθηση στην Τούμπα, έχει τη δυνατότητα φρεσκαρίσματος ο Λουτσέσκου, τιμωρημένοι είναι οι βασικοί Μπάμπα και Τάισον. Εκτός ο Κουλιεράκης.

Ήττα εντός έδρας και εκτός προγράμματος για τον Παναιτωλικό, το 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης “πλήγωσε” πολύ την ομάδα του Πετράκη, έπαιξε και με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Πλέον έχει δύσκολη αποστολή, παίζει σε μια έδρα όπου μετράει 7 σερί ήττες, θα εκτίσει ο έμπειρος Χουάνπι, ξανά εκτός Μπακάκης, Καρέλης, Μπαλντασάρα. Εκτός ο Βοΐλης.

Το ματς θα το... ορίσει ο ΠΑΟΚ, έχει δύο σημαντικές απουσίες, θα επιλέξουμε 1 & under 3,5 στο 1.91, το οποίο έπεσε από το αρχικό 2.10.

ΑΕΚ - Λαμία (Κυριακή 19:30)

Η φετινή σεζόν είναι διαφορετική, η ΑΕΚ δυσκολεύεται να διαχειριστεί το διπλό... ταμπλό, Ελλάδα – Ευρώπη, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Κηφισιά, ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Μαρσέιγ για το Europa League, η οποία την αναγκάζει να παίξει τα... ρέστα της στα δύο τελευταία ματς του ομίλου της. Τιμωρημένος είναι ο Γαλανόπουλος, λογικά θα κάνει κάποιες αλλαγές ο Αλμέιδα. Νοκ άουτ Γιόνσον, Ρότα, Ζίνι και Άμραμπατ. Εκτός έμεινε και ο Χατζισαφί.

Παίζει με ψυχολογία η Λαμία, πήγε να πάρει... ολόκληρο το ματς με τον Παναθηναϊκό, τελικά δεν πήρε ούτε βαθμό, αν και έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τέλος. Δεν αλλάζει κάτι, η πορεία της είναι άξια θαυμασμού, αλλά τώρα έχει και δυσκολότερο πρόγραμμα. Θα εκτίσουν οι Νούνιες (χαφ) και Ακούνια (εξτρέμ), εκτός ο σταρ Τζαγκόεφ. Off και ο γκολκίπερ Νάγκι.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, θα επιτεθεί από την αρχή, έχει αξία να ψάξουμε το over 1,5 στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (Κυριακή 20:30)

Τέλος το αρνητικό σερί για τον Αστέρα Τρίπολης, πήρε σημαντικότατο διπλό στο Αγρίνιο, επέστρεψε η ηρεμία, είχε μεγάλη ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ράσταβατς. Σαν να της ταιριάζουν καλύτερα τα εκτός έδρας ματς, δυσκολεύεται περισσότερο όταν πρέπει να παράξει παιχνίδι. Δύσκολη αποστολή κόντρα στους ερυθρόλευκους, τιμωρημένοι είναι οι Καστάνιο (μπακ), Ζουκάνοβιτς (στόπερ), Μουνάφο (χαφ), δεν πρόλαβε ο ο Σίτο (μεσοεπιθετικός). "Κόπηκαν" ο Καρμόνα με τον Μπαρτόλο. Πάγια εκτός ο Βίκο.

Μεγάλο σοκ για τον Ολυμπιακό η εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο την Πέμπτη η ομάδα του Μαρτίνεθ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική στο Λονδίνο, μια λεπτομέρεια της στοίχισε την ισοπαλία κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Τα δεδομένα είναι απλά, η ανάγκη για νίκη στην Τρίπολη τεράστια, συνήθως παίρνει αυτό που θέλει στο συγκεκριμένο γήπεδο, τιμωρημένος είναι ο Μαντί Καμαρά. Ενοχλήσεις για τον Πορόζο.

Ματς που θα κάνει το παν για να το πάρει ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας είναι πιο αποτελεσματικός εκτός έδρας, θα πάμε με το διπλό και Over 2,5 στο 1.98, που καταγράφει μια μικρή πτώση.

Κηφισιά - Παναθηναϊκός (Κυριακή 21:30)

Έριξε... βόμβα η Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική, ουδείς περίμενε να σταθεί τόσο καλά κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα να πάρει και βαθμό. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα του Αναστασίου είχε συνοχή, έπαιξε έξυπνα, μπλόκαρε την Ένωση, βρήκε το γκολ που της χάρισε τον βαθμό. Νέο τεστ υψηλών απαιτήσεων, υπάρχουν οι σημαντικές επιστροφές των Μποτία, Τσάπαν, Σάντος, λείπουν οι Ίλιεφ και Παπασάββας..

Από την δύσκολη νίκη στη Λαμία με παίκτη λιγότερο, στην ήττα στη Γαλλία από τη Ρεν με παίκτη παραπάνω. Διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες μέρες, αλλά όλα αυτά είναι στο παιχνίδι, η σεζόν έχει πολλές απαιτήσεις. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς οδηγεί την κούρσα και δεν θέλει να χάσει το σημαντικό προβάδισμα που έχει αποκτήσει. Τιμωρημένος είναι ο Αράο, λείπουν και οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν. Διαθέσιμος ο Κλέινχεϊσλερ.

Το πάθημα της ΑΕΚ θα αποτελέσει παράδειγμα για τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι μπορούν να φύγουν νικητές, το διπλό δεν έχει αξία, θα παίξουμε 2-3 γκολ στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.91), 17:30
  • ΑΕΚ – Λαμία: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.25), 19:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: 2 & over 2,5 (απόδοση 1.98), 20:30
  • Κηφισιά – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ