BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder σε Λεωφόρο και Αγρίνιο στο 5.30 και στο 6.45

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder σε Λεωφόρο και Αγρίνιο στο 5.30 και στο 6.45
EUROKINISSI

Παιχνίδι με δύο bet builder σε αποδόσεις του 5.00+ από το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League.

Προτελευταία αγωνιστική στην ελληνική Stoiximan Super League και τα φώτα πέφτουν στο Παναθηναϊκός – Άρης, ζευγάρι που κατά πολύ μεγάλο ενδεχόμενο θα το δούμε και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αριστερά το πολύ δυνατό βαθμολογικό κίνητρο, ο Παναθηναϊκός μετά από δυο κολλητά στραβοπατήματα στο γήπεδο του δεν έχει κανένα περιθώριο να πετάξει ούτε… μισό βαθμό στα δύο της κανονικής περιόδου. Απ’ την άλλη, ο Άρης είναι πιο απελευθερωμένος, σε καλό φεγγάρι και θα ψάξει και για ψυχολογία ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μια άμυνα που τελευταία επιτρέπει φάσεις. Αξίζει να ψάξουμε το Over 2,5 σε απόδοση αουτσάιντερ στο 2,05.

Όλα τα λεφτά στον Άρη ο Μορόν, ο Ισπανός έχει φτάσει ήδη στα 13 γκολ, ο βασικότερος εκφραστής των περισσότερων επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του. Πρώτος σε προσπάθειες εντός στόχου για τον Άρη (1.6 ανά παιχνίδι) και 7ος στο πρωτάθλημα. Το Over 0,5 on target του πληρώνει 1.70.

Ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα είναι διαιτητής απόψε, ήδη στο ενεργητικό του άλλα τρία ματς στο πρωτάθλημα. Φέτος, σφύριξε τα Ολυμπιακός-Άρης 4-1, ΑΕΚ - Άρης 1-0 και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-2, σε κανένα εξ αυτών δεν έβγαλε πάνω από πέντε κάρτες, συνολικά 9. Το Under 5,5 στις κάρτες πληρώνει 1,85.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Αγρίνιο το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός. Διαφορετικός, προς το καλύτερο, με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ο Ολυμπιακός, βγάζει περισσότερη σιγουριά και κάνει την αντεπίθεσή του ενόψει playoffs. Η εικόνα των τελευταίων του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα, με το διπλό να παίζει στο 1,40.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πάρει φόρα ο Ελ Κααμπί, σκοράρει ακατάπαυστα αφού βρήκε δίχτυα και στα πέντε τελευταία σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνολικά 12 μετράει στη Super League. Πάνω στη φόρμα του θα κρατήσουμε το anytime του στο 1,85.

Αουτσάιντερ ο Παναιτωλικός, υποχρεωμένος όμως να χτυπήσει κάθε ματς λόγω του βαθμολογικού στάτους του. Με τον Πετράκη στον πάγκο του είναι σαφώς βελτιωμένος και βρίσκει πιο άνετα δίχτυα, σκόραρε και στα έξι πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Το G/G είναι σε απόδοση 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Bet Builder 2 & Ελ Κααμπί anytime σκόρερ & Goal/Goal (απόδοση 5.30), 17:00
  • Παναθηναϊκός - Άρης: Bet Builder Over 2,5 & Μορόν Over 0,5 on target & Under 5,5 κάρτες (απόδοση 6.45), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ