BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder από το Άρης – Παναθηναϊκός σε απόδοση 6.20

Προγνωστικά Ελλάδα: Bet Builder από το Άρης – Παναθηναϊκός σε απόδοση 6.20
INTIME

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League! Το Freetips247.com προτείνει σε απόδοση 6.20, Bet Builder από την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Άρης στο Γ. Καραϊσκάκης γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό χαλώντας την καλή εικόνα που δημιούργησε αρχικά με τις δύο σερί νίκες στα playoffs απέναντι σε ΠΑΟΚ (0-1) και Λαμία (3-1).

Οι Κίτρινοι δεν απείλησαν ποτέ την εστία του Τζολάκη και μοιραία δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς, μένοντας χωρίς νίκη στην έδρα των Πειραιωτών από το 2002 και για 23 πλέον αγώνες (0-4-19).

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός, άφησε πίσω του την εσωστρέφεια του, απόρροια της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ (2-3) σε ένα ματς όπου οι πειραματισμοί του Φατίχ Τερίμ, κόστισαν. Οι πράσινοι σήκωσαν ξανά κεφάλι καταφέρνοντας να επιβληθούν της ΑΕΚ (2-1).

Το Τριφύλλι έφτασε στην κατάκτηση του πολυπόθητου τριπόντου με ανατροπή, καθώς γύρισε το εις βάρος του 0-1 μέσα σε δύο λεπτά με τους εκπληκτικούς Ιωαννίδη (34’) και Μπακασέτα (32’) και μείωσε την απόστασή του από την Ένωση, που γνώρισε την πρώτη της ήττα σε ντέρμπι μετά από 17 θετικά αποτελέσματα. Σε μεγάλη φόρμα ο Ιωαννίδης που έκανε «σμπαράλια» την άμυνα της Ένωσης. Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να δημιουργήσει ρήγματα απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Παναθηναϊκού και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης κυρίως μέσω στατικών φάσεων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Bet Builder του Freetips247 απαρτίζεται από το διπλό του Παναθηναϊκού, βασιζόμενοι στο τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Δεύτερη επιλογή το Under 1,5 γκολ στο Α΄ ημίχρονο, εκτιμώντας πως λόγω της κρισιμότητας του αγώνα δεν περιμένουμε από τους Πράσινους να ρισκάρουν, αποφεύγοντας τα λάθη προηγούμενων αγώνων.

Τελευταία επιλογή μας για το Bet Builder, ο φορμαρισμένος Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι σε θέση να σκοράρει ακόμα και με πέναλτι. Άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν υψηλό ποσοστό στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Άρης - Παναθηναϊκός: 2 (απόδοση 1.83)
  • Άρης - Παναθηναϊκός: Under 1.5 γκολ Α΄ ημίχρονο. (απόδοση 1.34)
  • Άρης - Παναθηναϊκός: Να σκοράρει ο Ιωαννίδης (απόδοση 3.00)

Απόδοση Bet Builder: 6.20

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ