FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Αγωνιστική για στοίχημα στα γκολ και σε φαβορί

Ο Αντραζ Σπόραρ πανηγυρίζει
Ο Αντραζ Σπόραρ πανηγυρίζει EUROKINISSI

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και καταλήγει σε δυνατές επιλογές μέχρι το 3.25.

Ικανοποιητική ήταν η παραγωγικότητα της Stoiximan Super League και στη 2η αγωνιστική, σημειώθηκαν 16 τέρματα, ο μέσος όρος κυμάνθηκε πάνω από 2 γκολ ανά ματς, το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ήταν ξανά καλό.

Περνάμε στην 3η αγωνιστική, είναι το πρώτο... pitch stop, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που παίζει μπροστά στο κοινό του, οι υπόλοιποι “μεγάλοι” δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Κηφισιά - Ατρόμητος (Παρασκευή 21:00)

Ραντεβού στη Λαμία με στόχο τους πρώτους βαθμούς

Το γήπεδο της Κηφισιάς δεν είναι έτοιμο ακόμη (θα παίζει στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής), η αναμέτρηση διεξάγεται στη Λαμία. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου... ζόρισε πολύ τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να φύγει από την Τούμπα με την ισοπαλία. Υπάρχει πίστη στο πλάνο, αποκτήθηκε ο Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, έχει σπουδαίες παραστάσεις από Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό, είχε μια καλή ευκαιρία στην αρχή, μετά δέχθηκε μεγάλη πίεση και 4 γκολ. Ο Κόλμαν ξέρει ότι τώρα υπάρχουν απαιτήσεις για νίκη, παραμένει εκτός ο Τζαβίδας, τη θέση του τιμωρημένου Τσιντώτα θα πάρει ο Μαρκετζάνι, λογικά μπαίνει στο αρχικό σχήμα ο Αγκιμπού Καμαρά, ίσως και οι νέοι Αντζιέλσκι (φορ), Ιμερέκοφ (στόπερ).

Η Κηφισιά έστειλε... μηνύματα στην Τούμπα, μπορεί να είναι ανταγωνιστική, ο Ατρόμητος προβλημάτισε, ματς με αρκετή ισοπαλία.

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός (Σάββατο 21:00)

Δίνει συνέχεια στην ισοπαλία στην OPAP Arena

Έκανε το... μπαμ ο Πανσερραϊκός, έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα Χοβάν να κάνει μεγάλο ματς, συνολικά οι παίκτες του Γκαρσία έδωσαν συνέχεια σε όσα είχαν δείξει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είναι έτοιμο ακόμη το γήπεδο των Σερρών, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα, τραυματίας είναι ο Χατζηστραβός .

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΣ, αποτέλεσμα γενικά δίκαιο. Ο Σούρερ ζητάει περισσότερα από τους παίκτες του κυρίως στην τελική προσπάθεια, να μην χάνονται ευκαιρίες. Παραμένει εκτός ο έμπειρος στόπερ, Οικονόμου, επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος.

Ο Πανσερραϊκός βγάζει αγωνιστικό θράσος και αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Έχει ήδη συνηθίσει να παίζει μακριά από το γήπεδό του, δεν θα τον επηρεάσει η ουδέτερη Τούμπα, δίνεται οριακά φαβορί, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Άρης - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 20:00)

Ντεμπούτο Μάντζιου κόντρα στην πρώην ομάδα του

Η ήττα στη Λαμία έφερε άμεσες εξελίξεις στον Άρη, ο Τόλης Τερζής αποχώρησε, ανέλαβε για ακόμη μία φορά ο Άκης Μάντζιος. Μάλιστα στο ντεμπούτο του, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, την πρώην ομάδα του. Ο Πάλμα παραχωρήθηκε στη Σέλτικ, αποκτήθηκε ο Ρούμπεν Πάρντο και ίσως χρησιμοποιηθεί, συνεχίζουν εκτός οι Ζουλ, Σαβέιρο και ο τιμωρημένος Ματαρίτα.

O Αστέρας πραγματοποίησε μεγάλο ματς κόντρα στον ΟΦΗ, το 3-0 επί των Κρητικών τα λέει όλα, οι παίκτες του Ράσταβατς βρέθηκαν σε σπουδαία μέρα. Οι Αρκάδες ενισχύονται με καλά ονόματα, πήραν δανεικό τον Γούμπα Ντιαρά (χαφ από την Κάντιθ) και τον Φέδε Βίκο με πολλές παραστάσεις από την LaLiga.

Ιδιαίτερο ματς με κεντρικό πρόσωπο τον Μάντζιο, πιεσμένος ο Άρης, ο Αστέρας δεν έχει κάτι να χάσει μπορεί να σκοράρει, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:00)

Με τον... αέρα της Ευρώπης o ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ... παραδόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, ο Νταμπράουσκας είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, ζητείται αντίδραση. Παραχωρήθηκε στη Λάτσιο ο εξαιρετικός τερματοφύλακας, Μανδάς, ο 23χρονος Χριστογεώργος αναμένεται να τον αντικαταστήσει, είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, κλείδωσε άνετα και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Conference League. Ο Λουτσέσκου έχει κερδίσει το στοίχημα, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τις λύσεις για τους σημαντικούς παίκτες που έφυγαν. Πάει με ψυχολογία στην Κρήτη, λείπει ο Φιλίπε Σοάρες.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη βαριά ήττα στην Τρίπολη, παραχωρήθηκε ο εξαιρετικός με τα πόδια Μανδάς, ο ΠΑΟΚ είναι στο... φεγγάρι του, μπορεί να δώσει συνέχεια με διπλό.

Ολυμπιακός - Λαμία (Κυριακή 20:00)

Δεν... κόβει ο Ολυμπιακός

Η ενσωμάτωση των μεταγραφών προχωράει ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καταφέρνει και νίκες να παίρνει και να δοκιμάζει πράγματα ο προπονητής. Προκρίθηκε εμφατικά στους ομίλους του Europa League, βρίσκει χημεία και αυτοματισμούς, η βελτίωση είναι τεράστια τον τελευταίο μήνα. Λογικά θα δούμε ντεμπούτο Ορτέγκα (αριστερός μπακ) και περισσότερο Μπρίνιτς (εξτρέμ).

Η Λαμία κερδίζει τις εντυπώσεις στη σέντρα του πρωταθλήματος, ήταν άκρως αποτελεσματική με τον Άρη (1-0), ξανά ο Καρλίτος έκανε τη διαφορά. Ο Βόκολος δουλεύει σωστά, έχει βρει ρόλους, παρουσιάζει ένα σύνολο που και να μάχεται ξέρει, αλλά και να φθάνει στο στόχο. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σιμόν, λογικά την θέση του θα πάρει ο Βασιλαντωνόπουλος.

Μοιάζει κάτι παραπάνω από δύσκολο να ανακόψει τον Ολυμπιακό η πολύ καλή Λαμία, οι ερυθρόλευκοι θα επιτεθούν από την αρχή, μπορούν να φθάσουν στη νίκη με τον τρόπο που το έκαναν κόντρα στον Ατρόμητο

Βόλος - ΑΕΚ (Κυριακή 21:30)

Βγάζει αντίδραση η ΑΕΚ

Δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στη Λεωφόρο ο Βόλος, ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τον Παναθηναϊκό (3-0). Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται, ο Μπράτσος έχει κάποια καλά νέα, καθώς είναι έτοιμοι Ενγκίν (Γερμανός μεσοεπιθετικός) και Κορνέ (Γάλλος επιθετικός), επιστρέφει ο Τρουιγιέ. Στον αντίποδα παραμένει εκτός ο μπακ Μύγας, δεν παίζει ο δανεικός από την ΑΕΚ, Μαχαίρας, αμφίβολος είναι ο μέσος Μπαριέντος.

Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα η ΑΕΚ, οι δύο ήττες από την Άντβερπ και ο αποκλεισμός από το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενδιάμεσα η εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μεγάλες ομάδες βγάζουν αντίδραση, αυτό θα ζητήσει ο Αλμέιδα από τους ποδοσφαιριστές του. Δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία.

Θα ψάξει ένα ξέσπασμα η ΑΕΚ, το έχει ανάγκη για να πάει με μεγαλύτερη ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, μπορεί να το κάνει, ο Βόλος δεν είναι ακόμη στο 100%.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (Κυριακή 21:30)

Έχει βάθος στον πάγκο ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΣ στηρίζεται στο σύνολο, μετά τη νίκη της πρεμιέρας, πήρε βαθμό στο Αγρίνιο (0-0), δείχνει αρκετά δεμένος σε σχέση με πολλές ομάδες που έχουν αντίστοιχους στόχους. Υπάρχει μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον Θανάση Στάικο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 1ης αγωνιστικής, Κόντε, αναμένεται να είναι έτοιμος και να ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα κόντρα στη Μπράγκα, δεν τα κατάφερε, θα συνεχίσει στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε νικηφόρα, ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Βόλου και τώρα δοκιμάζεται σε μια έδρα όπου πέρυσι... απέδρασε στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Είχαν μέρες να ξεκουραστούν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς, υπάρχει βάθος στο ρόστερ.

Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των πρασίνων, έστω και οριακά όμως θα βρουν τις λύσεις για να φθάσουν στο τρίποντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά - Ατρόμητος: Χ (απόδοση 3.25), Παρασκευή 21:00
  • Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 2.45), Σάββατο 21:00
  • Άρης – Αστέρας Τρίπολης: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), Κυριακή 20:00
  • ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: 2 (απόδοση 1.72), Κυριακή 20:00
  • Ολυμπιακός - ΠΑΣ Λαμία: 1 & over 2.5 (απόδοση 1.91), Κυριακή 20:00
  • Βόλος - ΑΕΚ: 2 & over 2,5 (απόδοση 1.83), Κυριακή 21:30
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), Κυριακή 21:45
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ