BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Conference League: Με την έδρα για την πρόκριση

Players vie for the ball while heavy rain pours down during the Europa Conference League round of 16 first leg soccer match between Gent and Istanbul Basaksehir at KAA Gent stadium in Ghent, Belgium, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Olivier Matthys)
Players vie for the ball while heavy rain pours down during the Europa Conference League round of 16 first leg soccer match between Gent and Istanbul Basaksehir at KAA Gent stadium in Ghent, Belgium, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Olivier Matthys) © 2023 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τους επαναληπτικούς των προκριματικών του Conference League.

Τριάντα ζευγάρια συνθέτουν τον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League και σήμερα έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες. Το ενδιαφέρον είναι ανεβασμένο και έχουμε τα προγνωστικά και σημεία από δύο αναμετρήσεις.

Κρουσέιντερς – Χάκα

Η πρώτη αναμέτρηση στη Φινλανδία έληξε με σκορ 2-2, με την Κρουσέιντερς να έχει μοναδική ευκαιρία να φύγει νικήτρια (αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 66’), χωρίς, όμως, να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο (ισοφάρισε σε 2-2 στο 68’). Η πρόκριση, πλέον, βρίσκεται στα… χέρια της, καθώς η έδρα αναμένεται να κρίνει πολλά.

Όσο για τους Φινλανδούς, μακριά από τη δική τους έδρα τρέχουν ένα σερί 5 διαδοχικών ηττών (τα 4 δίχως να σκοράρουν). Σαφές δείγμα ότι "εξασθενεί" η δυναμική τους κάθε φορά που καλούνται να αγωνιστούν μακριά απ’ αυτή.

Στην κανονική διάρκεια της περσινής σεζόν η Κρουσέιντερς είχε την πιο δυνατή έδρα με σερί 14-2-1 και παράλληλα την καλύτερη επίθεση, παρότι τερμάτισε στην 5η θέση (11 βαθμούς πίσω από την κορυφή). Ικανοποιητικός ο άσος στο 1.95.

Ντινάμο Μπατούμι – Τίρανα

Από τις πλέον γνωστές ομάδες της Γεωργίας πλέον η Ντιναμό Μπατούμι, μιας και αποτέλεσε την ομάδα του σταρ της Νάπολι, Κβαρατσκέλια. Οι Γεωργιανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 93’ της αναμέτρησης στην Αλβανία και συνάμα χάθηκε η μεγάλη νίκη.

Πλέον, επιστρέφει στην έδρα της όπου είναι δυνατή (7-2-1), ενώ αξίζει να αναφέρουμε την ετοιμότητα της, σε σύγκριση με τους Αλβανούς. Και αυτό διότι οι Γεωργιανοί βρίσκονται κάπου στα μέσα της σεζόν τους, αν και αυτήν την στιγμή υπάρχει μία μικρή διακοπή σε αντίθεση με των Αλβανών των οποίων το πρωτάθλημα ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και εδώ ο άσος έχει το προβάδισμα και τον βρίσκουμε σε ανώτερη απόδοση το 1.83.

Στοιχηματική πρόταση

  • Ντινάμο Μπατούμι – Τίρανα: 1 (απόδοση 1.83), 20:00
  • Κρουσέιντερς – Χάκα: 1 (απόδοση 2.11), 22:00

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ