BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Το ειδικό στοίχημα από τη μάχη της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Προγνωστικά Champions League: Το ειδικό στοίχημα από τη μάχη της ΑΕΚ με την Αντβέρπ
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Η μάχη της ΑΕΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Αντβέρπ ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και από εκεί θα είναι η σημερινή πρόταση του BetMarket.gr.

Οι εκπροσωπήσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη λίγο πριν τους ομίλους των διασυλλογικών διοργανώσεων ξεκινούν από σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League.

Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στην καλοκαιρινή προετοιμασία, στις 8 Ιουλίου, με την ΑΕΚ να κερδίζει 0-3.

Για την Αντβέρπ αυτό θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της για φέτος, αν και έχει δώσει ήδη πέντε επίσημες αναμετρήσεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς (2-1-1), ενώ πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες και το βελγικό Σούπερ Καπ. Το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα έληξε ισόπαλο την Παρασκευή χωρίς να δούμε ροτέισον από τον Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της, η Αντβέρπ επιτίθεται αρκετά από τον άξονα, καθώς παίζει κλειστά και επιλέγει να δίνει επιθετικές αρμοδιότητες σε αρκετούς παίκτες. Ειδικότερα, προτιμά να χτίζει το παιχνίδι της μεταφέροντας τη μπάλα οργανωμένα από ζώνη σε ζώνη και κινείται περισσότερο κεντρικά, γεγονός που είναι λειτουργικό αν αναλογιστούμε πως αγωνίζεται με ένα κλειστό 4-3-3.

Μετά από μία επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, η Ένωση στοχεύει πλέον στο τελευταίο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Αντβέρπ. Σαφώς το γεγονός μόλις πριν λίγα 24ωρα έδωσε έναν αγώνα με τόση ένταση και καταπόνηση θα δημιουργήσει θέματα κόπωσης, όμως στα θετικά μπαίνει η ψυχολογική ώθηση που πήρε. Το σκορ του δεύτερου αγώνα είναι κάπως εικονικό, μιας και η ΑΕΚ δεν ήταν κακή αγωνιστικά, όμως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να πετύχει μία μαγική ανατροπή, όπως και έκανε.

Σαφώς ο σημερινός αγώνας είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους και πρώτο μέλημα του Ματίας Αλμέιδα είναι να παρουσιάσει η ομάδα του διαφορετική εικόνα από αυτή του 1ου ημιχρόνου με τη Ντιναμό. Περιμένουμε, λοιπόν, μια ΑΕΚ που θα πιέζει αρκετά τον αντίπαλο, ψηλά στον χώρο και δεν θα του επιτρέπει να κάνει το παιχνίδι του, ενώ θα διατηρήσει την σχετικά επιθετική της προσέγγιση.

Αντβέρπ - ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ακριβώς επειδή μιλάμε για παιχνίδι λεπτών ισορροπιών, μιας και κρίνεται η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, περιμένουμε μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση. Έχουμε δύο ομάδες με ποιότητα, αγωνιστικό ρυθμό και αρκετά κοινά. Αμφότερες θέλουν την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού, οπότε οι πιθανότητες είναι υπέρ του να παρακολουθήσουμε μια αναμέτρηση με αρκετή ένταση.

Το κλειστό σχήμα της Άντβερπ λογικά θα αναγκάσει την ΑΕΚ να παίξει κλειστά στην άμυνα, παράλληλα, όμως, η ευέλικτη επίθεση της Ένωσης θα οδηγήσει τους Βέλγους στο να βγουν από την άμυνα τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε εντοπίσει ένα ειδικό στοίχημα από τον σημερινό αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η επιλογή ΑΕΚ +0.5 προσπάθειες στην εστία προσφέρεται σε απόδοση 2.07. Στόχος επί της ουσίας είναι να έχει η ελληνική ομάδα περισσότερες από τους Βέλγους, κάτι που προκύπτει τόσο από τον τρόπο παιχνιδιού, όσο και από τους αριθμούς. Η ομάδα του Αλμέιδα είχε επτά στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό και οκτώ στο δεύτερο, την ώρα που η Άντβερπ συνήθως δημιουργεί τέσσερις, ενώ ακόμη και στο παιχνίδι της κόντρα στην Κόρτραϊκ που σκόραρε έξι τέρματα, δημιούργησε 9 τελικές στην εστία, μία μόλις παραπάνω από όσες έφτιαξε η ΑΕΚ στο 2-2 με τους Κροάτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντβέρπ– ΑΕΚ: Περισσότερες προσπάθειες στην εστία: ΑΕΚ +0.5 (απόδοση 2.07), 22:00

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ