TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Θέλει προημιτελικό Champions League μετά από 14 χρόνια η Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ απέναντι στην Μπρέντφορντ | 9 Μαρτίου 2024
Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ απέναντι στην Μπρέντφορντ | 9 Μαρτίου 2024 @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.10 και στο 3.00 από το πρόγραμμα της Τρίτης από Champions League και Γερμανία.

Η χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για την Άρσεναλ, έπιασε ξανά κορυφή στην Premier League, θα δώσει μάχη με Λίβερπουλ και Σίτι μέχρι το τέλος. Ποιότητα και σπουδαίο ρόστερ πάντα υπήρχαν, ο Αρτέτα έδωσε στην ομάδα αυτό που έλειπε, χαρακτήρα νικητή. Ακόμη και σε δύσκολες μέρες καταφέρνει και παίρνει αυτό που θέλει.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, οι Κανονιέρηδες έχουν την ευκαιρία να πάνε μακριά και στο Champions League, φθάνει βέβαια να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πόρτο, η οποία στο Ντραγκάο ήταν καλύτερη και επικράτησε 1-0 με γκολ του Γκαλένο. Οι Δράκοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση, πάνε αποφασισμένοι στο Λονδίνο, εντός συνόρων βλέπουν την πλάτη τόσο της Σπόρτινγκ όσο και της Μπενφίκα, συνεπώς η ευρωπαϊκή προοπτική προκαλεί συσπείρωση.

Η Άρσεναλ στα 3 ματς των ομίλων κέρδισε με επίδειξη δύναμης, Αϊντχόφεν, Λανς και Σεβίλλη, δεν δέχθηκε γκολ, ενώ η ίδια πέτυχε συνολικά 12! Στη συνέντευξη τύπου ο Αρτέτα ζήτησε γενναιότητα από τους παίκτες του και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, η προσπάθεια πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League μετά από 14 χρόνια πρέπει να γίνει συντονισμένα!

Ο ενθουσιασμός της Σααρμπρίκεν

Έχει και Κύπελλο Γερμανίας το μενού, η έκπληξη της διοργάνωσης ακούει στο όνομα Σααρμπρίκεν, καθώς η ομάδα από την 3η κατηγορία, έχει ήδη αποκλείσει Μπάγερν Μονάχου και Άιντραχτ!

Βρισκόμαστε στα προημιτελικά και προφανώς θέλει να συνεχίσει να προκαλεί… σεισμό με τα κατορθώματά της. Δεν είναι πρωτάρα στις επιτυχίες, το 2020 είχε φθάσει μέχρι τα ημιτελικά, είναι 90 ή 120 λεπτά (έχει και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας) μακριά από το να επαναλάβει μια τόσο λαμπερή πορεία.

Βεβαίως έχει να ξεπεράσει ένα ακόμη υψηλό εμπόδιο, η Γκλάντμπαχ είναι το φαβορί, όλοι αναγνωρίζουν πως στη μέρα της μπορεί να προκριθεί και εύκολα, αλλά ελπίζουν να της δημιουργήσουν τα ίδια προβλήματα που μπλόκαραν και τους προηγούμενους εκπρόσωπους της Bundesliga.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσοι παρακολουθείτε τη στήλη γνωρίζετε πως στοχεύουμε σε δυνατές αποδόσεις, συνεπώς ο άσος της Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτο στο 1.25 δεν μας ενδιαφέρει. Αντίθετα η επιλογή 2-3 γκολ στο 2.10 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και θα την τιμήσουμε.

Στο Κύπελλο Γερμανίας η Σααρμπρίκεν κάνει απίστευτα πράγματα και φυσικά κανείς δεν μπορεί να της στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο! Δεν βλέπω σε καμία περίπτωση εύκολη επικράτηση της Γκλάντμπαχ, θα δώσω τύχη στους γηπεδούχους, επιλέγω 1Χ & over 1.5 σε απόδοση 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Πόρτο: 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 22:00
  • Σααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ: 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 3.00), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ