BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Τα γκολ στην Γερμανία και η έδρα της Νιούκαστλ

Ο Λόις Οπέντα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" | 28 Νοεμβρίου 2023
Ο Λόις Οπέντα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Λειψίας απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" | 28 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ξεκίνημα στην ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Λειψίας με την Γιουνγκ Μπόις, στον έναν από τους δύο αγώνες που διεξάγονται νωρίτερα. Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί έχουν προκριθεί ως 2οι στους 16 του Champions League, ενώ οι Ελβετοί έχουν πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ του Europa League. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να κλείσουν την φάση των ομίλων με μία καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο κοινό τους. Από ανάλογη κατάσταση ταξίδεψε η Γιουνγκ Μπόις στην Γερμανία. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν και αυτοί με τη σειρά τους δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ.

Η λογική λέει πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ, μιας και αμφότερες έχουν «κλειδώσει» τις θέσεις τους. Θα πάμε, λοιπόν, με το Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 1,90. Άλλωστε, η Λειψία μετρά 5 σερί Goal/Goal και over 2,5 στους ομίλους του Champions League φέτος, την ώρα που το 60% των αγώνων της Γιουνγκ Μπόις έχουν λήξει με Over 3,5.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μίλαν. Εδώ έχουμε παιχνίδι με τεράστιο κίνητρο, μιας και αναλογικά με το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί η ομάδα που θα προκριθεί από τον όμιλο να είναι από τον αγώνα του St James Park.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιούκαστλ είναι ομάδα έδρας, μιας και παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα την φετινή σεζόν. Εντός έδρας είναι καταιγιστική, εκτός όμως είναι αρκετά ευάλωτη και χαρακτηριστικό είναι ότι προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Εντός έδρας βέβαια σκοράρει 2,18 γκολ ανά αγώνα και δέχεται μόλις 0,55. Η Μίλαν από την πλευρά της έχει πολύ δύσκολο έργο και ήδη παρουσιάζει δυσκολίες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Χαρακτηριστικό είναι πως δέχεται 1,7 γκολ ανά αγώνα.

Δεν έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε από τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι Magpies στην έδρα τους είναι εξαιρετικοί, έχουν το κίνητρο της πρόκρισης, ενώ οι Ροσονέρι δεν είναι το ίδιο αποδοτικοί μακριά από το Σαν Σίρο. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο σε απόδοση 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Γιουνγκ Μπόις: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Νιούκαστλ - Μίλαν: 1 (απόδοση 1.95), 22:00

Οι αγώνες του Champions League παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, μελετημένα προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ