BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Παιχνίδι με το 2.02 και το 3.50 στο Μπάγερν - Ίντερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ κοντράρονται σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι που θα γίνουν αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές του 2.02 και του 3.50.

Πέφτει η αυλαία των ομίλων του Champions League και η πρώτη πράξη διεξάγεται απόψε. Για τον τρίτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου τίθεται αντιμέτωπη στη Βαυαρία κόντρα στην Ίντερ (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί πως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει κερδίσει ως γηπεδούχος την Ίντερ μετρώντας 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Η Μπάγερν Μονάχου διαχειρίζεται άψογα το ροτέισον, το ανοίγει όποτε χρειάζεται, έχοντας κάνει δίκαια το 5Χ5 στον όμιλο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-0 την Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία χωρίς να γνωρίσει μεγάλη πίεση. Η Μπαρτσελόνα είχε τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης των νοκ άουτ και δεν μπόρεσε να κάνει πολλά στο ματς. Οι Βαυαροί ήταν κυριαρχικοί στην αναμέτρηση, έκαναν ό,τι ήθελαν και πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ στο Καμπ Νόου. Ο Μανέ στο 10’ άνοιξε το σκορ, στο 31’ ο Τσούπο Μότινγκ πέτυχε και δεύτερο, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παβάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο πρωτάθλημα σκόρπισε εντός έδρας τη Μάιντς με 6-2.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ίντερ έκανε το χρέος της κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, επικράτησε άνετα 4-0 εντός έδρας και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα νοκ άουτ του Champions League. Δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά στο ματς οι Τσέχοι. Ο Μικιταριάν στο 35’ άνοιξε το σκορ, ο Τζέκο στο 42’ και στο 66’ έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο των νερατζούρι, ενώ ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87’. Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στη Σαμπντόρια στο Μιλάνο για το πρωτάθλημα και επικράτησε εύκολα 3-0 σ’ ένα ματς που τελείωσε με 2,53 xG, ενώ δέχτηκε 0,33.

Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Αμφότερες θα πάνε με αλλαγές, είναι καλή ευκαιρία και για τους δύο απόψε ώστε να πάρουν ανάσες αρκετοί βασικοί, η Ίντερ έχει την παράδοση με το μέρος της, αλλά έχει να σκεφτεί και το το επικείμενο ματς με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα, ανέβηκε όμως και σ’ ένα καλό τάιμινγκ, αφού πέρασε το προηγούμενο διάστημα μια μίνι-κρίση. Η Μπάγερν Μονάχου σκοράρει ακατάπαυστα και έχει αποδείξει πως μπορεί όσο και να ανοίγει το ροτέισον μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Το 1.40 και κάτι ψιλά του άσου όμως δεν λέει κάτι.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η Μπάγερν θα πάει με 4-2-3-1, τον Ούλραϊχ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μαζραούι, αριστερά Στάνισιτς, στόπερ τους Παβάρ και Ουπαμεκανό, μπροστά τους τον Ζάμπιτζερ με τον Κίμιχ, σε πιο ελεύθερο ρόλο Χράβενμπεργκ, αριστερά ο Κομάν, δεξιά ο Νάμπρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τελ.

Στον αντίποδα η Ίντερ θα κάνει αλλαγές, δεν θα πάει όμως με τόσο γεμάτο ροτέισον στο ματς και με 3-5-2. Ονανά κάτω από τα δοκάρια, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι στην τριάδα στην άμυνα, Νταρμιάν και Γκοσένς στα άκρα, Μπραρέλα, Ασλάνι και Μικιταριάν στον άξονα με τους Λαουτάρο και Κορέα στην κορυφή της επίθεσης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με κάποιο σημείο στην αναμέτρηση, πιθανό να δούμε απελευθερωμένες τις δύο ομάδες και να παίξουν πιο ανοιχτά και χαλαρές. Στον διπλασιασμό το over 3,5 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Εναλλακτικά με τους σκόρερ εάν μπορούμε να στραφούμε σε κάποιον είναι ο ανεβασμενος Λαουτάρο από πλευράς Ίντερ, που τον Οκτώβριο ρόλαρε περισσότερο και επέστρεψε στα γκολ. Από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου είναι πιο μπερδεμένη η κατάσταση, καθώς θα ανοίξει περισσότερο το ροτέισον, σε γενικές γραμμές μοιράζονται τα γκολ και υπάρχει πλουραλισμός στους σκόρερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ: Over 3,5 (απόδοση 2.02), 22:00
  • Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ: Να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ (απόδοση 3.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ