BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Φινάλε με κάρτες και θέαμα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Μπαρτσελόνα - Πλζεν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Μπαρτσελόνα - Πλζεν © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

To ΒetMarket.gr αναλύει και προτείνει από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ίσως το πιο αδιάφορο ποδοσφαιρικά παιχνίδι της βραδιάς να γίνεται στην Τσεχία. Η Πλζεν έδειξε και στην πράξη πως αποτελεί σάκο του μποξ σε έναν τρομερά δύσκολο όμιλο και η Μπαρτσελόνα (22:00 COSMOTE SPORT 5 , LIVE από το SPORT24) κουβαλά την απογοήτευση του δεύτερου σερί αποκλεισμού νωρίς στη διοργάνωση.

Στοιχηματικά πάντως μπορεί να έχει να μας δώσει πράγματα το παιχνίδι. Οι Τσέχοι μόνο αδιάφοροι δεν θα εμφανιστούν. Καμία ομάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό, όταν υποδέχεται το Brand name της Μπαρτσελόνα. Πόσω μάλλον φέτος, που η Πλζέν θέλει "κάτι" να αφήσει στον κόσμο της από τη φετινή πορεία στον όμιλο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, γεγονός που βοηθά στον ρυθμό. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της έχει επιθετικό πλουραλισμό, έστω και χωρίς τον Λεβαντόβσκι που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Μένοντας σε παιχνίδι με ισπανικό ενδιαφέρον, στην Πορτογαλία, Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης (19:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ).

Θα πέσουν κορμιά στο συγκεκριμένο. Η Πόρτο χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Κλαμπ Μπριζ για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ατλέτικο χρειάζεται τη νίκη για να κλειδώσει την τρίτη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θέλει να κερδίσει η Λεβερκούζεν, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να ηττηθεί και η Λεβερκουζέν (λόγω των μεταξύ τους ματς υπερτερεί).

Η γηπεδούχος κράτησε ανέπαφη την εστία της στους 3 τελευταίους αγώνες της στο Champions League, κινείται ανοδικά το τελευταίο διάστημα αλλά απέναντι στους Ροχιμπλάνκος τα βρίσκει… μπαστούνια.

Η φιλοξενούμενη δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς το απέδειξε περίτρανα και στο πρωτάθλημα (ήττα με 3-2 από την Κάντιθ). Βέβαια διατηρεί αήττητο απέναντι στην Πόρτο στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ειδικά στοιχήματα βέβαια αξίζει να κοιτάξουμε προς το Over 5,5 κάρτες. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι βγήκαν συνολικά 7 κάρτες (6 κίτρινες, μία κόκκινη) και γενικότερα με τα "καλόπαιδα" που διαθέτουν αμφότερες δεν θέλει πολύ να πάρει… φωτιά το ματς (όπως συνέβη και πέρυσι – 4 κόκκινες/13 κίτρινες κάρτες). Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ντανιέλε Ορσάτο, ο οποίος φέτος σε 11 εμφανίσεις έχει δείξει το χρώμα της κίτρινης κάρτας 40 φορές, γεγονός που ενισχύει και το παραπάνω bet. Στο 3.15 το ενδεχόμενο κόκκινης κάρτας!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης: Οver 5,5 κάρτες (απόδοση 1.70), 19:45
  • Πλζεν - Μπαρτσελόνα: Οver 3 (απόδοση 1.75), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ