TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Μπάγερν και Ρεάλ έχουν άλλο ειδικό βάρος

Bayern's Harry Kane celebrates after scoring his side's third goal from a penalty kick during the Champions League group A soccer match between Bayern Munich and Manchester United at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Harry Kane celebrates after scoring his side's third goal from a penalty kick during the Champions League group A soccer match between Bayern Munich and Manchester United at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO / MATTHIAS SCHRADER

Ο Λάμπρος αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα του Champions League και επιλέγει δύο καλοπληρωμένα combo.

Ζουν το όνειρο στη Γαλατασαράι, το διπλό στο "Ολντ Τράφορντ" έφερε τρομερό ενθουσιασμό, άπαντες στην ομάδα βλέπουν πρόκριση και τίποτα άλλο. Τρέχει ένα εξαιρετικό σερί φέτος, παραμένει αήττητη εδώ και 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ικάρντι αποτελεί το σημείο αναφοράς, έχει πετύχει 14 γκολ στις 15 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί, αλλά αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό από το ντέρμπι του Σαββάτου με την Μπεσίκτας, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

Η Μπάγερν με το δύο στα δύο οδηγεί τον όμιλο, είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ξέρει καλά τη διοργάνωση και είναι το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση η ομάδα του Τούχελ, το πρόβλημα είναι στην ανασταλτική λειτουργία, δέχεται συχνά γκολ ακόμη και από ομάδες αρκετά χαμηλότερου επιπέδου. Διαθέτει όμως τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά και προσωπικότητες που κάνουν την διαφορά, ακόμη και σε μέρες που το σύνολο δεν λειτουργεί ιδανικά.

Η εμπειρία της Ρεάλ αρκεί

Από τη μία ο ενθουσιασμός, από την άλλη η εμπειρία και το ειδικό βάρος στο ζευγάρι Μπράγκα - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ξεκάθαρο φαβορί οι Ισπανοί για το 3 στα 3, αν και οι Πορτογάλοι στην 2η αγωνιστική έκαναν μεγάλο διπλό επί της Ουνιόν στο τελευταίο λεπτό. Η "βασίλισσα" μετράει δύο νίκες, όχι εύκολες και ουσιαστικά θέλει να "κλειδώσει" όχι απλά την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση, ώστε να έχει ευνοϊκή κλήρωση στη συνέχεια. Ακολουθεί το Σάββατο το clasico με την Μπαρτσελόνα, λογικά ο Αντσελότι θα κάνει ένα φρεσκάρισμα, αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει κάνει τρομερές μεταγραφές η Γαλατά, τρέχει θετικό σερί, βγάζει αυτοπεποίθηση, αλλά η Μπάγερν έχει τον τρόπο και κάνει δικά της τέτοια παιχνίδια. Υπάρχει μια επιπολαιότητα στην άμυνα, μπορεί να δεχθεί γκολ, αλλά επιθετικά μπορεί να πετύχει δύο και τρία, συνδυαστικά θα πάμε στο 2 & Goal/Goal

Κάπως έτσι μπορεί να εξελιχθεί και το ματς στην Πορτογαλία, η Μπράγκα έχει ταλέντο επιθετικά, σκοράρει, αλλά στην άμυνα η παρουσιάζει κενά, η Ρεάλ θα τα εκμεταλλευτεί και θα σκοράρει πάνω από μία φορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Μπάγερν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.62) 19:45
  • Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.80) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ