TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο anytime

Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι για το Champions League 2023/24.
Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι για το Champions League 2023/24. @ 2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα του Champions League και επιλέγει δύο anytime.

Δύσκολη, στοιχηματικά πάντα μιλώντας, η σημερινή μέρα των αγώνων του Champions League. Tέσσερα προφανή φαβορί με πολύ μικρές αποδόσεις όμως (Μπάγερν, Ίντερ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), δύο μεσαία φαβορί-διπλά γύρω στο 1.80 που μάλλον δείχνουν κάπως επίφοβα (η χωρίς Οσίμχεν Νάπολι στο Βερολίνο με την Ουνιόν και η Άρσεναλ στη Σεβίλλη, η οποία έδειξε να ανασταίνεται στην πρεμιέρα του Ντιέγκο Αλόνσο και στο 1-1 με τη Ρεάλ) και, τέλος, δύο πραγματικά αμφίρροπα ματς με επίσης αμφίρροπα σετ αποδόσεων (Λανς – Αϊντχόφεν και Μπενφίκα – Σοσιεδάδ).

Έτσι, το Total Betting του Match Money θα αποφύγει να εμπλακεί με σημεία και θα προτιμήσει να κυνηγήσει δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σκόρερ.

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ράσμους Χόιλουντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο Δανός αποτέλεσε μια από τις ηχηρές μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι (80 εκ. ευρώ από την Αταλάντα) και σιγά σιγά προσαρμόζεται στις αγγλικές συνθήκες. Στην Premier League, έχοντας αντιμετωπίσει κι έναν τραυματισμό στο ξεκίνημα, δεν έχει καταφέρει ακόμη να ανοίξει λογαριασμό. Στο Champions League τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα για τον 20χρονο φορ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην ήττα των "κόκκινων διαβόλων" με 4-3 στο Μόναχο και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-3 από τη Γαλατασαράι στο "Ολντ Τράφορντ".

Σήμερα ο Χόιλουντ έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και με την οποία έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε ηλικία 17 χρόνων το 2020. Και σε ένα ματς που, αν μη τι άλλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι το αφεντικό, το 2.10 του anytime του αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η δεύτερη περίπτωση σκόρερ είναι από το Μπράγκα – Ρεάλ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Και όταν βέβαια ψάχνεις για σκόρερ σε παιχνίδι της φετινής Ρεάλ το μυαλό πηγαίνει άμεσα στο νέο σούπερ όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο 20χρονος Άγγλος αποτέλεσε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές του καλοκαιριού (100 εκ. ευρώ από την Ντόρτμουντ) και με το καλημέρα δείχνει ότι θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της Ρεάλ για τα επόμενα χρόνια.

Υπό τις οδηγίες του "καθηγητή" Κάρλο Αντσελότι, ο Μπέλιγχαμ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο παίζοντας στην κορυφή του 4-3-1-2 και στην "τρύπα" πίσω από το δίδυμο των Βινίσιους και Ροντρίγκο. Ούτε ο Βινίσιους ούτε ο Ροντρίγκο είναι φυσικά καθαρά φορ, όμως ανοίγουν συνέχεια διαδρόμους και ο Μπέλιγχαμ έρχεται από πίσω και εκτελεί. Κάπως έτσι ο νεαρός Άγγλος είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ρεάλ, με 8 γκολ σε 9 παιχνίδια στη La Liga και άλλα δύο σε δύο ματς στο Champions League.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι ο Μπέλιγχαμ έχει σκοράρει στα 5 από τα 7 συνολικά εκτός έδρας επίσημα της Ρεάλ, όπου έχει μείνει άσφαιρος μόνο κόντρα σε Ατλέτικο και Σεβίλλη. Σήμερα, απέναντι σε μια άμυνα που δύσκολα τη χαρακτηρίζεις επιπέδου Champions League και η οποία έχει δεχθεί γκολ στα 12 από τα 14 παιχνίδια της (μοναδικά καθαρά δίχτυα της Μπράγκα στα προκριματικά του καλοκαιριού, στο 3-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα και στο 0-1 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ), είναι μάλλον δεδομένο ότι ο Μπέλιγχαμ θα βρει ξανά τις ευκαιρίες του. Και το 2.30 του anytime του μοιάζει μάλλον γενναιόδωρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη: Χόιλουντ anytime (απόδοση 2.10) 22:00
  • Μπράγκα – Ρεάλ: Μπέλιγχαμ anytime (απόδοση 2.30) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ