ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με τρεις σκόρερ από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων

Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν
Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ του στο Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν 2023 AP PHOTO/EMRE OTKAY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Αϊντχόφεν - Αρσεναλ, Κοπεγχάγη - Γαλατά και Νάπολι - Μπράγκα από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ξεκίνημα από τον πρώτο όμιλο του Champions League. Ματσάρα στο "Πάρκεν", όπου η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Γαλατασαράι, σε μια σύγκρουση που αμφότερες έχουν τεράστιο κίνητρο, την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24)! Αίμα και άμμος. Μπορεί τα ονόματά τους να μην είναι τεράστια, αλλά απέδειξαν με την εν γένει εικόνα ότι επάξια βρίσκονται εδώ και μπορούν να τα βάλουν με τα θηρία. Δυνατή η Κοπεγχάγη εντός, αλλά οι Τούρκοι διαθέτουν μια πλειάδα αστέρων με τεράστια εμπειρία, που δεν πρόκειται να μασήσουν ούτε από την έδρα, ούτε από την ατμόσφαιρα. Ένα από τα μεγάλα όπλα τους είναι ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός Ικάρντι. Έχει φάει τέτοια ματς με το κουτάλι, είναι η μεγάλη της επιθετική αιχμή, με 5 γκολ σε 9 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 2.50 να σκοράρει anytime.

Παίκτης - βαρόμετρο

Στο δεύτερο όμιλο, τα πάντα όσον αφορά στην πρόκριση έχουν κριθεί για τις δύο πρώτες θέσεις. Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης και την ακολούθησε η Αϊντχόφεν που είναι δεδομένα δεύτερη. Τώρα παίζουν στην έδρα της Αϊντχόφεν και για τους Ολλανδούς είναι ένα ματς που μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορο, ωστόσο είναι θέμα τιμής και θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στο ματς του Λονδίνου (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Αυτή η ήττα, είναι και η μοναδική φέτος για την Αϊντχόφεν σε όλες τις διοργανώσεις! Η πορεία της στο πρωτάθλημα απίστευτη, έχει κάνει το 15/15. Κομβικός για την Αϊντχόφεν ο υψηλόσωμος επιθετικός Λουκ ντε Γιονγκ. Διεθνής Ολλανδός, δεν χρειάζεται συστάσεις. Βαρόμετρο, 1ος της σκόρερ στο πρωτάθλημα, έβαλε γκολ με τη Σεβίλλη, εκτελεί τα πέναλτι. Στο 2.75 για anytime.

Τα… σπάει ο Ντζαλό

Στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" και για τον τρίτο όμιλο η Νάπολι φιλοξενεί την Μπράγκα (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Η φιλοξενούμενη για το Champions League θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά και άνω. Συνεχίζει στο Europa League με νίκη με ένα γκολ διαφορά, με ισοπαλία ή αν δεν κερδίσει η Ουνιόν. Από τους Πορτογάλους, αυτός που κάνει τη διαφορά είναι ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ Άλβαρο Ντζαλό. Τρομερή σεζόν, είναι πρώτος σκόρερ της Μπράγκα με 12 γκολ σε 25 ματς όλων των διοργανώσεων, βρήκε δίχτυα στο προηγούμενο με την Ουνιόν και αποτελεί διαρκής απειλή. Στο 7.50 για anytime.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν – Άρσεναλ : Anytime Λ. ντε Γιονγκ (απόδοση 2.75), 19:45
  • Κοπεγχάγη - Γαλατασαράι: Anytime Ικάρντι (απόδοση 2.50), 22:00
  • Νάπολι - Μπράγκα: Anytime Ντζαλό (απόδοση 7.50), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ