ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με... προηγούμενα ο τελικός στον προ-προκριματικό

Προγνωστικά Champions League: Με... προηγούμενα ο τελικός στον προ-προκριματικό
UEFA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπουντούτσνοστ με την Μπρέινταμπλικ, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ολοκληρώνεται απόψε στο Κοπαβόγκουρ της Ισλανδίας ο προ-προκριματικός γύρος του Champions League με τη νοκ άουτ αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπουντούτσνοστ και την Μπρέινταμπλικ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο νικητής θα συνεχίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), ενώ ο ηττημένος θα συνεχίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο από το ζευγάρι Ζαλγκίρις (Λιθουανία) – Στρούγκα (Βόρεια Μακεδονία).

Η Μπουντούτσνοστ κατέκτησε τον περασμένο Μάιο το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο, στην ισοβαθμία με τη Σουτιέσκα. Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος της. Το επόμενο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 23 Ιουλίου. Την Τρίτη, η Μπουντούτσνοστ έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν, επικρατώντας στον ημιτελικό του προ-προκριματικού με 3-0 της Αθλέτικ Εσκάλδες (Ανδόρα).

Υπενθυμίζεται, ότι η Μπουντούτσνοστ την περσινή σεζόν απέκλεισε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League τη Λιάπι (Κόσοβο), ωστόσο στον δεύτερο γύρο αποκλείστηκε από τη νυν αντίπαλό της, Μπρέινταμπλικ, επομένως οι Μαυροβούνιοι έχουν... προηγούμενα με τους Ισλανδούς. Ταβάνι της Μπουντούτσνοστ ευρωπαϊκά, είναι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Conference League.

Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ισλανδίας, Μπρέινταμπλικ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον ημιτελικό με την Τρε Πένε, την οποία συνέτριψε με 7-1. Όπως και η Μπουντούτσνοστ, έτσι και η Μπρέινταμπλικ έχει ευρωπαϊκό της ταβάνι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Πέρυσι αποκλείστηκε εκεί από την Μπασάκσεχιρ, αφού απέκλεισε πρώτα την Μπουντούτσνοστ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα συν της Μπρέινταμπλικ είναι ότι το πρωτάθλημά της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας δώσει ήδη 13 παιχνίδια. Άρα έχει θεωρητικά καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης, παίζει εντός έδρας και ότι παρουσιάζεται απόψε ως φιλοξενούμενη είναι καθαρά τυπικό. Για αυτό λοιπόν οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί το διπλό στο 1.65.

Σε ένα ματς πάντως τέτοιου χαρακτήρα αυτές οι αποδόσεις είναι παντελώς ασύμφορες. Προτιμότερη η ντρίμπλα στο 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05, στη λογική ότι πέρυσι και οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν σε αυτό το εύρος. Η Μπρέινταμπλικ είχε κερδίσει οριακά με 2-0 στο Κοπαβόγκουρ, χάρη σε γκολ στο 88' και στο 95' (πέναλτι) και η Μπουντούτσνοστ με 2-1 στην Ποντγκόριτσα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπουντούτσνοστ – Μπουντούτσνοστ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ