BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Λύνουν τους λογαριασμούς τους με γκολ

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του 2024 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Φάση των 16 πράξη... δεύτερη στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά από το κουπόνι της Τρίτης ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο και Σοσιεδάδ – Παρί Σ.Ζ.

Σε μία από τις χειρότερες φάσεις της πρόσφατης ιστορίας τους οι Βαυαροί, που τρέχουν σερί 1-1-3 στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια τους. Η ήττα του α’ γύρου στη Ρώμη από τη Λάτσιο (1-0) ήταν απρόσμενη, δεν έκανε όμως και πολλά η Μπάγερν για να την αποφύγει, καθώς δεν είχε καν τελική στον στόχο.

Δεν της έχει απομείνει κάτι άλλο να διεκδικήσει πέρα από το Champions League, με τη Λεβερκούζεν να έχει ξεφύγει στους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μέσα σε όλα αυτά, έχει ανακοινωθεί φυσικά ότι ήδη αναζητά νέο προπονητή για το καλοκαίρι, αν όμως έρθει ο αποκλεισμός εδώ, ο Τούχελ ίσως χαιρετήσει νωρίτερα.

Με υποδειγματική αμυντική λειτουργία πήρε το προβάδισμα η Λάτσιο και πλέον έχει τις δικές της ελπίδες για την πρόκριση. Στη συνέχεια βέβαια, έκανε τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, τελευταία εξ αυτών στο 0-1 (88’) από τη Μίλαν, όπου δέχθηκε τρεις κόκκινες!

Τοκογλυφικές φυσικά οι τιμές του άσου ή της πρόκρισης της Μπάγερν, η οποία ακόμα και έτσι δεν γίνεται να φοβηθεί την 9η αυτή τη στιγμή ομάδα της Serie A. Πιο συνετό να κυνηγήσουμε το G/G, η Μπάγερν δίνει γκολ στους... πάντες και δεν κρατά καθαρά δίχτυα εδώ και εφτά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον υπάρχει στα κόρνερ. Ομάδες που δεν τα κερδίζουν με το... τσουβάλι φέτος στη διοργάνωση, η Μπάγερν ειδικότερα αναμένεται πως θα στραγγαλίσει τον αντίπαλο και δεν θα παραχωρήσει πολλά, το ζήτημα είναι πόσα θα κερδίσει εκείνη. Σε κάθε περίπτωση, το Under 11 κόρνερ μοιάζει τίμιο στο 1,80, το επιβεβαίωσε η Μπάγερν σε 6/7 παιχνίδια της στη διοργάνωση και η Λάτσιο σε 5/7. Ακόμα και τα stats των πρωταθλημάτων τους να τσεκάρει κανείς, θα δει ότι τα παιχνίδια τους έχουν κάτω από δέκα κόρνερ κατά μέσο όρο.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Κλείνουμε το bet builder μας με το anytime του Τζαμάλ Μουσιάλα. Το αστεράκι της Μπάγερν έχει πετύχει εφτά γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League φέτος και αποτελεί φυσικά τη μεγάλη ελπίδα της ομάδας, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Τσιμπημένο μοιάζει το anytime του στο 3,25 και στέλνει την απόδοση του bet builder στο 10,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο... απλά πράγματα στο Σοσιεδάδ – Παρί Σ.Ζ. Με το προβάδισμα του 2-0 του α’ αγώνα ταξιδεύουν στην Ισπανία οι Παριζιάνοι, οι οποίοι συνεχίζουν στο ρελαντί στην κορυφή του πρωταθλήματος, χωρίς να εντυπωσιάζουν. Ούτε στο α’ ματς ενθουσίασε η Παρί, στο πρώτο μέρος μάλιστα τη γλίτωσε το δοκάρι, στο δεύτερο όμως καθάρισε η ποιότητα των μονάδων της.

Με πληγωμένη ψυχολογία η Σοσιεδάδ μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου και την ήττα από τη Σεβίλλη με 3-2. Ωστόσο, έχει δείξει άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο φέτος στη διοργάνωση και θα κυνηγήσει λυσσαλέα την ανατροπή του σκορ. Κόντρα σε μια ομάδα που δεν ενθουσιάζει, μπορεί τουλάχιστον να βρει σκορ. Από την άλλη βέβαια, δεν μοιάζει εύκολο να κρατήσει το μηδέν κόντρα σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, όπως φάνηκε και στο α’ παιχνίδι. Λογική επιλογή το G/G στο 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Goal/Goal & Under 11 κόρνερ & να σκοράρει ο Μουσιάλα (απόδοση 10.00), 22:00

Σοσιεδάδ – Παρί Σ.Ζ.: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00

TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ