BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Ισορροπία σε Μαδρίτη και Βεστφαλία

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξη Τύπου πριν από ματς της Ατλέτικο με την Ίντερ για το Chapions League | 19 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξη Τύπου πριν από ματς της Ατλέτικο με την Ίντερ για το Chapions League | 19 Φεβρουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League για την φάση των "16"

Ξεκινάμε από τη Μαδρίτη και την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Ίντερ. Η Ατλέτικο είναι σε κακό φεγγάρι και αυτό αντανακλά και στα αποτελέσματα, καθώς έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-1-3) και δύο στα τελευταία 9 (2-2-5). Στον πρώτο αγώνα της σειράς ηττήθηκε από τους Νερατζούρι με 1-0, κρατάμε, όμως, σαν στοιχείο ότι τα xGoals του αγώνα ήταν 2.33 - 0.61 εις βάρος της. Όσον αφορά τον πιο πρόσφατο αγώνα της, ηττήθηκε από την Κάντιθ (2-0), με τα xGoals να είναι 1.23-0.24. Η Ίντερ από την άλλη είναι σε εξαιρετική φόρμα μετρώντας σερί 13 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά και το αποτέλεσμα στο Μιλάνο, δίκαια η Ίντερ είναι το φαβορί της πρόκρισης..

Στα μάτια μας, η ισοπαλία μοιάζει αποτέλεσμα με τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ αν αυτή σπάσει τότε λογικά θα γίνει επειδή θα έρθει το διπλό. Δύσκολα η Ατλέτικο θα καταφέρει την πρόκριση, ειδικότερα μετά την εικόνα του πρώτου αγώνα. Γι’ αυτό και θα πάμε στην επιλογή Ισοπαλία - Φιλοξενούμενος όχι στοίχημα που είναι σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με τη μάχη του Βέστφαλεν ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι ναι μεν προηγήθηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όμως δεν της ήρθε άσχημη και η ισοπαλία, μιας και η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα της. Όσον αφορά τη φόρμα της, έρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, ενώ συνολικά είναι σε καλό… φεγγάρι, αφού μετρά μόλις μία ήττα τους τελευταίους τρεις μήνες. Η Αϊντχοφεν μετρά οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα (5-3-0), δείγμα της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Κρατάμε πως στον πρώτο αγώνα ήταν πιο αποτελεσματική από τον αντίπαλο και είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.

Γενικότερα περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ακόμη κι αν κάποια ομάδα προηγηθεί, το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε ισοφάριση. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στην επιλογή Σκορ οποιαδήποτε στιγμή: 1-1, που βρίσκεται σε απόδοση 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Ισοπαλία - Φιλοξενούμενος όχι στοίχημα (απόδοση 1.98), 22:00
  • Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 1-1 (απόδοση 2.12), 22:00

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με ανάλυση όλων των αγώνων, Bet Builder, ειδικά στοιχήματα και υψηλές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ