TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Η τρομερή Άρσεναλ κόντρα στο φάντασμα της Μπάγερν

Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ
Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ 2023 AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.87 και στο 2.02 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ώρα για συγκινήσεις και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Το Champions League επιστρέφει, την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον κορυφώνεται και σε στοιχηματικό επίπεδο. Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί ξανά σε προημιτελική φάση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, ο Αρτέτα της έδωσε ξανά την χαμένη ευρωπαϊκή αίγλη, στη διπλή μάχη με την αλλοπρόσαλλη Μπάγερν, παρουσιάζεται ως φαβορί και ακόμη περισσότερο στο σημερινό ματς του Λονδίνου. Ο λόγος είναι προφανής, η Άρσεναλ παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League και δίνει μάχη τίτλου με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Βαυαροί έχουν μπλέξει σε μια σειρά ντροπιαστικών ηττών, όπως αυτή του Σαββάτου από την Χάιντεχαϊμ κι ενώ είχαν προηγηθεί 2-0 στο ημίχρονο, δέχθηκαν οδυνηρή ανατροπή! Αυτό δεν είναι Μπάγερν, το -16 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν λέει όλη την αλήθεια, από τη μέρα που Τούχελ και διοίκηση ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους στο τέλος της σεζόν, η ομάδα δείχνει "άρρωστη". Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αν το δράμα κορυφωθεί με αποκλεισμό από το Champions League, τότε ο Τούχελ θα απομακρυνθεί άμεσα και θα αναζητηθεί νέα προσωρινή λύση. Υπό αυτές τις συνθήκες ταξίδεψε η Μπάγερν στην Αγγλία…

Κρίσιμη… έξοδος για την Λέστερ

Η Λέστερ έκανε αρκετά… δώρα το προηγούμενο διάστημα, επέτρεψε σε Ίπσουιτς και Λιντς να την αμφισβητήσουν, αλλά στα τελευταία ματς, έγινε ξανά αποτελεσματική και πέρασε στην κορυφή έστω και οριακά. Σήμερα δοκιμάζεται στο «the den», στο… κρησφύγετο της σκληρής Μίλγουολ, η οποία μετά την ήττα από την Χάντερσφιλντ (2η σερί) είδε την απόσταση από τον επικίνδυνη ζώνη, να μειώνεται στους 2 βαθμούς. Θα κάνουν τα πάντα οι γηπεδούχοι να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν από την ποιότητα και μόνο των Aλεπούδων του Έντσο Μαρέσκα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τίποτα από όσα αναφέραμε δεν αποτελεί υπερβολή, έχουμε να κάνουμε με μία κανονική ομάδα, την Άρσεναλ και με κάτι που μοιάζει με ομάδα, την Μπάγερν. Αν σταθούμε στα όσα βλέπουμε στο γήπεδο, ο άσος αυτός δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με τίποτα, γι’ αυτό και δεν ξεπερνάει το 1.70. Αν υπάρχει ένας ενδοιασμός, είναι η "βαριά" φανέλα των Γερμανών. Μπορεί ξαφνικά ο Τούχελ να παρουσιάσει ένα σύνολο με αρχή, μέση και τέλος; Προσωπικά θεωρώ πως θα δοκιμάσει να στήσει μια συμπαγής ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που θα αποφύγω την πρόβλεψη για μεγάλο σκορ και θα επιλέξω 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.

Στην Τσάμπιονσιπ, η Λέστερ πάει με… αέρα στην έδρα της Μίλγουολ, αλλά δεν θα είναι απλό. Οι γηπεδούχοι ξέρουν να δίνουν μάχες, για να έχουν ελπίδες να πάρουν κάτι από το ματς, θα πρέπει να σκοράρουν, το θεωρώ τρομερά δύσκολο να κρατήσουν στο μηδέν την επιθετική γραμμή της Λέστερ, επιλέγω goal/goal στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλγουολ - Λέστερ: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 21:45
  • Άρσεναλ - Μπάγερν: 2-3 γκολ (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ