TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Η θυμωμένη Μπάγερν είναι περισσότερο επικίνδυνη

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε ακόμη μια φορά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Σε αυτό το επίπεδο δεν μετράει ιδιαίτερα το πόσο καλός είσαι στη διάρκεια του ματς, αλλά αν έχεις αποτέλεσμα.

Κι έρχεται σήμερα η θεωρία του Λάτσιο - Μπάγερν, να μας τονίσει την κακή εικόνα των Βαυαρών και την ήττα στο γερμανικό ντέρμπι από την Λεβερκούζεν με 3-0. Όντως, έτσι είναι τα πράγματα, αυτό το κορυφαίο κλαμπ, υποτάχθηκε χωρίς καμία σοβαρή αντίδραση στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και έμεινε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Για έναν οποιοδήποτε σύλλογο, αυτή η… σφαλιάρα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη στην διαχείριση, για την Μπάγερν, εκτιμώ πως πρέπει να το δούμε διαφορετικά, θα την κάνει να πεισμώσει και να προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις. Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης των «λατσιάλι» , η αποστολή τους κόντρα στο πληγωμένο θηρίο, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι παίκτες του Σάρι πάτησαν καλύτερα στα πόδια τους μετά την σαββατιάτικη νίκη επί της Κάλιαρι στην Σαρδηνία, αλλά το σημερινό είναι ένα άλλο εντελώς παιχνίδι.

Φαβορί η Μπάγερν, αλλά στη σωστή τιμή

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται σε ρυθμούς Κιλιάν Εμπαπέ, η διαφαινόμενη απόφασή του μεγάλου σταρ να αφήσει την ομάδα, με πιθανότερο προορισμό την Μαδρίτη, έχει σηκώσει τεράστια συζήτηση. Και μέσα σε αυτή την… δίνη, η Παρί καλείται να αποδείξει από το πρώτο ματς την θεωρητική ανωτερότητά της κόντρα στην Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν, έχουν πρόβλημα στο γκολ, δεν έχουν σκοράρει εδώ και 4 ματς, ο Οιαρθάμπαλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος, ο Αλγουαθίλ προσπαθεί να τονώσει την ομάδα του, πιθανότατα χωρίς τον αρχηγό του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περιμένω μια Μπάγερν με διάθεση να μπει αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό στο «Ολίμπικο», η Λάτσιο θα παίξει κλειστά και θα ψάξει τις στιγμές της, επιλέγω 2 & over 1.5.


Στο Παρίσι προφανώς και υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί, ο Εμπαπέ και η παρέα του έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Σοσιεδάδ, αλλά το ματς δεν είναι εύκολο και ο άσος του 1.65 δεν αντικατοπτρίζει τα δεδομένα όπως είναι. Επιλέγω 2-3 γκολ στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Μπάγερν: 2 & over 1.5 (απόδοση 2.10), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ : 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ