TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Η θεωρία που… τρελαίνει τον Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκνευρισμένος μετά το 3-3 της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκνευρισμένος μετά το 3-3 της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές για απόψε από τον Λάμπρο Μπαλάφα σε αποδόσεις 2.10 και 3.25.

Έφθασε η στιγμή να κουνήσουμε ξανά το σεντόνι, το Champions League επιστρέφει και κάνει πιο όμορφες τις Τρίτες και τις Τετάρτες. Από την ημέρα της κλήρωσης το ζευγάρι Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι θεωρήθηκε ως μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα του Γκουαρδιόλα να περάσει… σβηστά έναν γύρο, να πάει άνετη στα προημιτελικά. Ο Πεπ ούτε για πλάκα δεν ενστερνίζεται τέτοιες λογικές, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις ομάδες που έμειναν έξω στους ομίλους (Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) , προκειμένου να δείξει την δυσκολία της διοργάνωσης και να στείλει παράλληλα και επίσημα το… μήνυμα στους παίκτες του.

Η Σίτι επιστρέφει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το τελευταίο διάστημα, κατάφερε να μαζέψει την διαφορά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ έχοντας ματς λιγότερο, κοινώς είναι στο χέρι της να μπει ξανά σε θέση οδηγού.

Περιττό να μιλήσουμε για την δυσκολία της αποστολής που έχει η Κοπεγχάγη, έστω κι αν παίζει στην έδρα της, υπάρχει διαφορά με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Λέστερ επιβεβαιώνει διαρκώς την ανωτερότητά της

Πλησιάζει η στιγμή που η Λέστερ θα σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, είναι η ποιοτικότερη ομάδα της Championship, το επιβεβαιώνει διαρκώς, έχει ανοίξει την διαφορά από τους διώκτες της. Ακόμη και σε βραδιές που κάποια από τα αστέρια της δεν αποδίδουν σύμφωνα με τα στάνταρ τους, στο τέλος πανηγυρίζει. Η σημερινή αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, θα χρειαστεί μια προσοχή, οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή, προέρχονται από νίκη, έφτιαξαν ψυχολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι σκληρή έδρα το Πάρκεν πέρυσι σε ματς των ομίλων η Κοπεγχάγη είχε υποχρεώσει την Σίτι σε "λευκή" ισοπαλία, τώρα όμως μιλάμε για νοκ άουτ, άλλη εντελώς κατάσταση. Βέβαια σε τιμές 1.30 και πιο κάτω για το «διπλό» δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, θα επιλέξω 2-3 γκολ στο 2.10!

Η Championship είναι σκληρό πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Η Λέστερ δεν συνηθίζει να υποτιμάει αντιπάλους, θα βρει τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, οι φιλοξενούμενοι ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι : 2-3 γκολ (απόδοση 2.10), 22:00
  • Λέστερ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ : 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ