BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ στο Γερμανία, combo στην Ισπανία

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε συνέντευξη Τύπου
Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε συνέντευξη Τύπου @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League για την φάση των 16.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Λάτσιο. Μόλις ένα από τα 5 τελευταία ματς τους (1-1-3) έχουν κερδίσει οι Βαυαροί, οι οποίοι είναι ντεφορμέ, με την ανασταλτική τους λειτουργία να προβληματίζει, μιας και έχουν δεχτεί γκολ και στις 6 πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους. Στον τελευταίο αγώνα τους ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τη Φράιμπουργκ και πλέον η διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν αυξήθηκε στους 10 βαθμούς και όλα δείχνουν πως μοναδικός στόχος πλέον αποτελεί το Champions League. Δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως, και η Λάτσιο, με δεδομένο πως μετρά μόλις 2 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-0-3), διατηρώντας ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα 4 τελευταία ματς της. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε, ηττήθηκε από τη Μίλαν με 1-0 και πλέον βρίσκεται στο -6 από την εξάδα της Serie A.

Θα προτιμήσουμε σημείο στα γκολ από το σημερινό παιχνίδι και συγκεκριμένα θα πάμε στο Under 2,5 σε απόδοση 2,40. Η Λάτσιο θα έχει ως πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, μιας και ο Σάρι γνωρίζει πως αν πάει σε γρήγορο τέμπο το ματς η ομάδα του θα έχει πρόβλημα λόγω της τρομερά ποιοτικής επιθετικής γραμμής των Γερμανών. Από την άλλη, Μπάγερν Μονάχου έχει θέματα στη διάσπαση τόσο κλειστών ανασταλτικών γραμμών, ενώ έχει επαληθεύσει το Under 2,5 και στις 3 τελευταίες εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις 1 νίκες στα 6 τελευταία ματς της (1-1-4) έχει κερδίσει ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων, με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο να είναι αρκετά μέτρια. Κρατάμε πάντως το γεγονός πως βρίσκει τέρματα, αφού πέτυχε τουλάχιστον ένα τέρμα και στις 4 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε ηττήθηκε με 3-2 από την Σεβίλλη και βρίσκεται στο -2 από την εξάδα της Λα Λίγκα. Αντίθετα, σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, ούσα αήττητη στα τελευταία 20 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού (14-6-0). Μονάχα στον τελευταίο αγώνα με την Μονακό δεν πέτυχε γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε αντίθετα μομέντουμ οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να έχει να καλύψει μια διαφορά 2 τερμάτων, οπότε σχεδόν αναγκαστικά θα παίξει πιο επιθετικά. Περιμένουμε, λοιπόν, κενά ανασταλτικά, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Παρί Σεν Ζερμέν με την ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον των γηπεδούχων. Με βάση αυτό το σκεπτικό θα πάμε με το Combo Bet X2 & Over 1,5 σε απόδοση 2,02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο: Under 2,5 (απόδοση 2.40), 22:00
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.02), 22:00

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ