BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Γκολ στην Κοπεγχάγη, αντιδρά η Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 8 Νοεμβρίου 2023
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για το Champions League | 8 Νοεμβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους αγώνες του Champions League και συγκεκριμένα από τον 1ο όμιλο.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Γαλατάσαραϊ. Οι γηπεδούχοι δεν πατούν καλά το τελευταίο διάστημα, έχοντας κερδίσει μόλις σε μία από τις 6 πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους (1-2-3), ενώ εντός έδρας μετρούν μόλις ένα γκολ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους (0-1-2 το σερί σε αυτά τα παιχνίδια). Η Γαλατασαράι είναι σταθερά καλή και προέρχεται από 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (3-1-0), ενώ δημιουργεί και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία (πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ και στα 4 αυτά ματς). Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με αήττητο στις 2 πρώτες αγωνιστικές (1-1-0), όμως οι 2 σερί ήττες από την Μπάγερν Μονάχου και το 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την έχουν φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο τρόπος με τον οποίο παίζουν οι φιλοξενούμενοι μετατρέπει τα παιχνίδια τους σε ροντέο και δεν βλέπουμε πώς θα αλλάξει αυτό. Η Κοπεγχάγη είναι ομάδα που αν βρει χώρους μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά δεν μπορεί να βάλει και δύσκολα στην επιθετική γραμμή της Γαλατά. Θα πάμε λοιπόν στο συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5 του 1,80, το οποίο έχει επιβεβαιώσει στις 5 αναμετρήσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνως η τσιμ μπομ.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν μία… εντυπωσιακή αστάθεια στις εμφανίσεις τους φέτος. Στον τελευταίο αγώνα με την Μπόρνμουθ γνώρισε ήττα σοκ με 3-0 εντός έδρας. Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ μιας και έχει κερδίσει μόλις ένα ματς (1-1-3) και αυτό με το οριακό 1-0 απέναντι στη Κοπεγχάγη.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και διακόπηκε το αήττητο σερί πέντε αγώνων που έτρεχε (4-1-0). Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει προκριθεί ήδη στα νοκ άουτ, αφού κέρδισε 4/5 αναμετρήσεις της (4-1-0) και πλέον έφτασε το σερί της στο 35-4-0 στη φάση των ομίλων του Champions League.

Προγνωστικά Champions League

Κίνητρο για θετικό αποτέλεσμα έχει μονάχα η Γιουνάιτεντ, όμως με την εικόνα που μας έχει δείξει δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε πάνω της. Ειδικά από τη στιγμή που οι Βαυαροί προέρχονται από βαριά ήττα. Εφόσον βρουν ρυθμό, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παθογένειες που εμφανίζει ανασταλτικά η γηπεδούχος και να πετύχουν 2 τέρματα. Το Over 1,5 γκολ της Μπάγερν Μονάχου έχει απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη - Γαλατάσαραϊ: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.80), 22:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου: Over 1,5 Μπάγερν Μονάχου (απόδοση 1.80), 22:00

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παίζει στο BetMarket.gr με προγνωστικά Champions League, Bet Builder και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ