ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Επιθετική λογική η Αϊντχόφεν του Μπος, combo με κόρνερ στο 2.25

Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League
Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Ντόρτμουντ για τους 16 του Champions League.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η φάση των 16 στο Champions League. Στο Philips Stadion η Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Ντόρτμουντ σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, δεδομένου ότι στην PSV είναι προπονητής ο Πέτερ Μπος, που έχει περάσει από τον πάγκο των Βεστφαλών, ενώ στους κιτρινόμαυρους αγωνίζεται ο πρώην άσος της Αϊντχόφεν, Ντόνιελ Μάλεν.

Η Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2017 πλήρωσε στον Άγιαξ 5 εκατομμύρια ευρώ (ποσό ρεκόρ στη Γερμανία για προπονητή) για το buy out του Μπος. Παρόλα αυτά, η θητεία του Ολλανδού τεχνικού τέλειωσε άδοξα μέσα σε ένα μόλις 6μηνο. Ακολούθησαν 2,5 χρόνια στη Λεβερκούζεν και 17 μήνες στη Λιόν, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Μετά λοιπόν την περιπλάνησή του σε Γερμανία και Γαλλία, ο Μπος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και έχει αναγεννήσει την καριέρα του, καθοδηγώντας υποδειγματικά την Αϊντχόφεν. Η PSV πάει ολοταχώς για το πρωτάθλημα στην Eredivisie, ούσα αήττητη στις πρώτες 22 αγωνιστικές (20-2-0).

Εξίσου εντυπωσιακό επίτευγμα και η πρόκριση στους 16 του Champions League από όμιλο με Άρσεναλ, Σεβίλλη και Λανς. Και όλα αυτά ενώ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία από τα προκριματικά, όπου απέκλεισε τις Στουρμ Γκρατς και Ρέιντζερς.

Για τον Μπος ασφαλώς είναι και λίγο προσωπικό ζήτημα να αποδείξει πράγματα κόντρα στην Ντόρτμουντ, από την οποία έφυγε ως αποτυχημένος. Ξεχωριστό βέβαια ματς είναι και για τον Μάλεν, ο οποίος έκανε το όνομά του με τη φανέλα της PSV και το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Ντόρτμουντ με 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανία ο Μάλεν δεν είχε την έκρηξη, που περίμεναν οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ. Φέτος πάντως έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και αρχίζει σταδιακά να κάνει απόσβεση. Το Σάββατο, στην εκτός έδρας γκέλα (1-1) με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga, ο Εντιν Τέρζιτς προστάτευσε τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό για να τον έχει απόλυτα έτοιμο απόψε, στην πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος στο Αϊντχόφεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, προκαλεί αν μη τι άλλο εντύπωση ότι είναι φαβορί κάτω από το 2.15 ο άσος, δεδομένου μάλιστα ότι η Ντόρτμουντ πέρασε ως πρώτη από όμιλο με Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι η φετινή έκδοση της Ντόρτμουντ είναι πολύ μακριά από την παραδοσιακή φιλοσοφία του κλαμπ και παίζει πολύ πιο συντηρητικά. Αντίθετα, η Αϊντχόφεν με τον Μπος στον πάγκο είναι μία κλασική ολλανδική μηχανή παραγωγής γκολ.

Στη λογική λοιπόν, ότι η PSV θα έχει επιθετική νοοτροπία μπροστά στο κοινό της έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να κερδίσει περισσότερα κόρνερ και παράλληλα να εκτελεστούν συνολικά στο ματς Over 8,5. Το συγκεκριμένο κόμπο προσφέρεται στο 2,25. Σημειώνεται ότι στον όμιλο, η Ντόρτμουντ 5/6 φορές εκτέλεσε λιγότερα κόρνερ από τον αντίπαλο και ότι είχε 6/6 Over 8,5 κόρνερ συνολικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Περισσότερα κόρνερ Αϊντχόφεν & Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ