DAILY BET

Προγνωστικά Champions League: Επικίνδυνα αουτσάιντερ σε Βαρκελώνη και Βεστφαλία με 5.90 και 6.70

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Κλερμόν | 6 Απριλίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Κλερμόν | 6 Απριλίου 2024 @2024 LEWIS JOLY/AP IMAGES

Ανάλυση, Bet Builder προγνωστικά, Super Ενισχυμένες αλλά και δώρο COSMOTE TV στη Stoiximan!

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League το βράδυ της Τρίτης, με δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη Βαρκελώνη, οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με σκορ 3-2 στο Παρίσι. Συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Προσπάθειες στην εστία Ρ. Λεβαντόφσκι: Over 0.5 & Προσπάθειες στην εστία Κιλιάν Εμπαπέ: Over 1.5. Στο 2.95 από 2.35

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Τσάβι, με έξι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και συνολικά αήττητο σερί 13 αγώνων. Στο -8 από την κορυφή της La Liga επετά στροφές πριν το φινάλε, δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει περίπατο εντός συνόρων και με ρεκόρ 18Ν-9Ι-1Η, είναι στο +10 από την δεύτερη Μπρεστ, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ήττα στο Παρίσι από την Μπερτσελόνα, ήταν η πρώτη για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά τις 7 Νοεμβρίου και το 2-1 από τη Μίλαν.

Δελεαστικός ο άσος της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέει ασφάλεια και η Παρί δεδομένα θα βρει τις στιγμές της στο ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 3-4 γκολ & Να σκοράρει ο Εμπαπέ & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 5.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Signal Iduna Park, η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το γκολ του Αλέ στο 81' της πρώτης αναμέτρησης, κρατά τους Βεστφαλούς στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς περιόρισε την έκταση της ήττας στο επίπεδο του 2-1. Σκορ που αφήνει ρεαλιστικές ελπίδες ανατροπής στη ρεβάνς.

Στο Champions League, η ομάδα του Τέρζιτς έχει δείξει καλό πρόσωπο. Ζορίζεται ωστόσο εντός συνόρων, έστω κι αν το «διπλό» στο Γκλάντμπαχ διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την τετράδα (ισόβαθμη στους 56 με την 4η Λειψία).

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Ναι (GG) & Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες: Ναι στο 3.30 από 2.65

Η Ατλέτικο ψάχνει την διάκριση στη φετινή διοργάνωση, ειδικά από τη στιγμή που απέκλεισε την Ίντερ. Ήταν καλύτερη από την Ντόρτμουντ στο ματς της Μαδρίτης, δίκαια επικράτησε, εντούτοις ξέρει πως η ρεβάνς στη Γερμανία κρύβει παγίδες.

Φτάνει πάντως στο ματς με καλή ψυχολογία καθώς οι back to back νίκες στη La Liga κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Ζιρόνα, της χάρισαν αβαντάζ τεσσάρων βαθμών στη μάχη τετράδας, έναντι της 5ης Μπιλμπάο.

Διαφορετική η φιλοσοφία των ομάδων, υπόσχεται ένα 90λεπτο με πολλή τακτική και σκοπιμότητα. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ αποτελεσματική φέτος στο Champions League και έχει υπομονή. Η Ατλέτικο ωστόσο βολεύεται πίσω από τη μπάλα, με ιδιαίτερη ικανότητα στον χώρο και το παιχνίδι μιας επαφής. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Over 9,5 κόρνερ & Over 3,5 οφσάιντ σε απόδοση 6.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Και μην ξεχάσεις: Η Stoiximan σε υποδέχεται με μία Προσφορά* Γνωριμίας που δεν χάνεται με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*:

• 1 μήνα Cosmote TV

• Δώρο* χωρίς κατάθεση

• Πολλές Εκπλήξεις*

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με μία εκπληκτική ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ