TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Έχει πολλές λύσεις η Παρί, μένει με άδεια χέρια η Σοσιεδάδ

Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023
Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 2.07 και στο 1.84 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Αρχίζει σήμερα να διαμορφώνεται ο χάρτης των προημιτελικών του UEFA Champions League, επικεντρώνομαι στο ματς του Ανοέτα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Παρί Σεν Ζερμέν. Κλασική περίπτωση καλής ομάδας η γηπεδούχος αλλά και με συγκεκριμένο... ταβάνι, ξεκίνησε στη σεζόν εντυπωσιακά, στην πορεία η διαχείριση έγινε δύσκολη, χάθηκαν πολλοί στόχοι, έχω την αίσθηση πως στο τέλος θα μείνει με εντελώς άδεια τα χέρια.

Στο πρωτάθλημα, το συγκρότημα του Αλγουαθίλ έχει υποχωρήσει στην 7η θέση, -εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων- ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Copa del Rey από τη Μαγιόρκα στην διαδικασία των πέναλτι και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα, καλείται σήμερα να ανατρέψει την ήττα 2-0 στο Παρίσι, από το σύνολο του Λουίς Ενρίκε, οι πιθανότητες όμως δεν είναι με το μέρος της. Προφανώς και θα γίνει η προσπάθεια, το κίνητρο είναι τεράστιο για όλους, η Παρί διαθέτει πολλά σπουδαία ονόματα στο ρόστερ της, αλλά το μεγάλο αστέρι Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτεται ήδη την Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο και πάει και κάθεται στα επίσημα και όχι στον πάγκο με τους υπόλοιπους παίκτες, δεν την λες και σοβαρή ποδοσφαιρική εικόνα.

Ίσως η βαρύτητα της διοργάνωσης να φέρει όλους προ των ευθυνών τους και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

Ομάδα για Premier League η Λέστερ

Έχω ξεχωρίσει ένα ματς και από την Championship. Η Σάντερλαντ χάνει διαρκώς έδαφος, αφενός υπάρχει έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ, από την άλλη η αλλαγή προπονητή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Ντοντς δείχνει μη ικανός να δώσει την ώθηση που περίμενε η διοίκηση. Μέσα σε αυτή την ανισορροπία, ήρθε και ο τραυματισμός του κορυφαίου παίκτη της ομάδας, Τζακ Κλαρκ (33 ματς, 15 γκολ) να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Η Λέστερ από την άλλη παραμένει στην κορυφή, αλλά οι 3 συνεχόμενες ήττες μείωσαν την απόσταση από τους διώκτες της και χρειάζεται ένα νέο... ξεπέταγμα για να μην αμφισβητηθεί η ανωτερότητά της. Βέβαια, μέσα σε αυτή την μίνι κρίση, κατάφερε να περάσει στους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας, αποκλείοντας την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, δείγμα των δυνατοτήτων της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τακτικά η Σοσιεδάδ θα ψάξει το γρήγορο γκολ να πιέσει την Παρί και να βάλει και τον κόσμο της στην... εξίσωση, οι Γάλλοι θεωρητικά θα κλείσουν χώρους και θα προσπαθήσουν να βρουν κενά στην άλλη πλευρά του γηπέδου, πιστεύω πως θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν βλέπω και ήττα της Παρί.

Η Λέστερ είναι η καλύτερη ομάδα στην Championship, μια αγωνιστική κοιλιά πάντα συμβαίνει, θεωρώ πως θα εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Σάντερλαντ και περάσει με νίκη από το “Στάδιο του φωτός”.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντερλαντ - Λέστερ: 2 (απόδοση 1.84), 21:45
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.07), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ