BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Δέχονται γκολ τα φαβορί

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στον αγώνα της Ρεάλ με την Οσασούνα
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στον αγώνα της Ρεάλ με την Οσασούνα © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Ξεκινάμε από το Μάντσεστερ και το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Κοπεγχάγη(22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να είναι ανισόρροπη, όσον αφορά στην απόδοση της και το ζητούμενο πλέον είναι η σταθερότητα. Στην τελευταία της αγωνιστική για το Champions League, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γαλατασαράι (2-3), όμως στη συνέχεια ακολούθησαν δύο διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα. Το μεγάλο της πρόβλημα βέβαια είναι η αστάθεια της αμυντικής λειτουργίας, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν δεχθεί γκολ σε 9 από τις 11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Η Κοπεγχάγη έχει αρκετά καλή εικόνα στη διοργάνωση, μέχρι στιγμής, ενώ την περασμένη αγωνιστική παραλίγο να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Μπάγερ Μονάχου, καθώς αν και κατάφερε να προηγηθεί εν τέλει ηττήθηκε (1-2). Η γενικότερη φόρμα της είναι καλή και ειδικά επιθετικά είναι αρκετά αποτελεσματική, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις της, εκτός από μία.

Σίγουρα το φαβορί εδώ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το ενδιαφέρον μας πηγαίνει στα γκολ. Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι μονόδρομος κι έτσι περιμένουμε να παίξουν με μια σχετικά επιθετική προσέγγιση, γεγονός που θα κάνει ακόμη πιο ευάλωτη την ήδη αδύναμη άμυνα τους. Απέναντι βρίσκεται μια ομάδα που έχει αποτελεσματική επιθετική λειτουργία, συνεπώς υπάρχει αξία στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.92.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μπράγκα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24)

Η Μπράγκα διανύει μια εξαιρετική περίοδο και μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας από τουλάχιστον δύο τέρματα σε κάθε μία απ’ αυτές. Όσον αφορά στο Champions League, μπορεί στην πρεμιέρα να ηττήθηκε από τη Νάπολι (1-2), όμως στη συνέχεια πήρε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου (2-3).

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι για ακόμη μία χρονιά αρκετά αποτελεσματική και μετρά 8 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της βέβαια, αυτό κόντρα στη Σεβίλλη (1-1), έδειξε κάποιες αμυντικές αδυναμίες και δέχθηκε συνολικά 17 τελικές (7 στο στόχο). Στο Champions League πάντως, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, με δύο νίκες και δύσκολα θα αλλάξει αυτό.

Η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς υπερτερεί σημαντικά των Πορτογάλων. Η Μπράγκα είναι μια ομάδα που αν και αποτελεσματική επιθετικά, έχοντας σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια, προβληματίζει αρκετά αμυντικά και έχει δεχθεί γκολ σε 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο combo 2 & Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 2.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 22:00
  • Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.60), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ