ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Αήττητη εντός έδρας με "Πορτογάλους" η Ιντερ

Ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Έντιν Τζέκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαμπντόρια για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022
Ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Έντιν Τζέκο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαμπντόρια για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ιντερ με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ιντερ μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο στο Champions League, βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί που την περιμένει ήδη η συμπολίτισσα Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Οι νερατζούρι κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα με 2-0 στη Λισαβόνα την Μπενφίκα και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να περάσουν στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Το σύνολο του Σιμόνε Ιντσάγκι πραγματοποίησε μία πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη εμφάνιση. Με εξαίρεση μία μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 55', που κινδύνευσε με το 1-1 και ένα τετ α τετ στο 94', που έβγαλε ο Ονάνα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους "αετούς".

Στον αντίποδα, η Μπενφίκα έμοιαζε να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ιντερ, πριν το πρώτο μεταξύ τους ματς. Είχε γνωρίσει μόλις μία ήττα στα πρώτα 45 επίσημα παιχνίδια της σεζόν για όλες διοργανώσεις (!) και ξαφνικά έκανε τρεις μαζεμένες.

Πρώτα έχασε εντός έδρας το ντέρμπι με την Πόρτο (2-1). Ακολούθησε το πικρό αποτέλεσμα με την Ιντερ και το Σάββατο υπέστη ήττα σοκ με 1-0 εκτός έδρας από την Τσάβες, με γκολ στο 95', έπειτα από τραγικό λάθος του Οταμέντι. Μέσα σε μία εβδομάδα λοιπόν, η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ έχασε ένα αήττητο σερί 12 αγώνων (10-2-0) στο Champions League και είδε το +10 από την Πόρτο στο πρωτάθλημα να γίνεται +4. Πλέον, η Μπενφίκα εκτός από το γεγονός ότι φλερτάρει με τον έκτο σερί αποκλεισμό της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, έθεσε σε κίνδυνο και τον τίτλο στο πρωτάθλημα, που μέχρι πριν λίγες ημέρες έμοιαζε αδιαπραγμάτευτος.

Από την άλλη, η Ιντερ είναι χωρίς νίκη στη Serie A πέντε σερί ματς (0-1-4). Το Σάββατο, με ροτέισον πέντε παικτών, ήταν παντελώς ανούσια επιθετικά και έχασε μέσα στο Μεάτσα με 1-0 από τη Μόντσα, συμπληρώνοντας έτσι 11 ήττες σε 30 αγωνιστικές!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι νερατζούρι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, στο -2 από την τετράδα και είναι αβέβαιο αν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Αν η Ιντερ δεν είχε φτάσει ένα βήμα από τα ημιτελικά, είναι δεδομένο πως η διοίκηση θα είχε αντικαταστήσει τον Ιντσάγκι. Για τον 47χρονο τεχνικό λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό απόψε να κλειδώσει την πρόκριση, με οποιοδήποτε κόστος.

Ούτως ή άλλως, οι ιταλικές ομάδες γνωρίζουν άριστα πώς να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ και ξέρουν πολύ καλά να σβήνουν ένα ματς. Η Ιντερ εξάλλου, μετράει επτά διαδοχικά Under 2,5 και 10 στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Μπενφίκα είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, εντούτοις έχασε τη φόρμα της στο πιο κρίσιμο σημείο, με συνέπεια στα τελευταία τέσσερα ματς, να έχει ένα γκολ με τη Ρίο Άβε και ένα αυτογκόλ κόντρα στην Πόρτο.

Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι η Ιντερ δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από πορτογαλική ομάδα σε συνολικά 11 ματς (10-1-0), μετρώντας σε επτά Under 2,5. Ακόμη και στο 1.90 το ενδεχόμενο να σημειωθούν μέχρι δύο γκολ. Στο 2.40 μαζί με τη διπλή ευκαιρία της Ιντερ για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Μπενφίκα: 1Χ & Under 2,5 (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ