BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Δυάδα στο 3.87

Manchester City's Rodrigo, center, scores his side's opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Rodrigo, center, scores his side's opening goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Στοιχηματική ανάλυση από το BetMarket.gr για τους δύο μεγάλους προημιτελικούς του Champions League. Με το 2.25 στο Ιντερ – Μπενφίκα και Combo Bet στο Μπάγερν - Σίτι!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και περιμένουν σήμερα να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα νοιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), αλλά και η "προβληματική" το τελευταίο διάστημα Ιντερ έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη της με 2-0 στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπενφίκα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική στην πρώτη τους σύγκρουση, αφού περιόρισε την επιθετική ορμή των Βαυαρών και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών (2,02 τα XGoals της έναντι 0,87 των Γερμανών). Κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει και παραπάνω τέρματα αν ο τερματοφύλακας των Γερμανών, Ζόμερ δεν πραγματοποιούσε καίριες επεμβάσεις.

Η Μπάγερν ουσιαστικά είχε ένα καλό διάστημα στο πρώτο δεκάλεπτο του 2ου μέρους, εκεί όπου απείλησε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Μάλιστα, η ήττα με 3-0 έβγαλε στην επιφάνεια και εσωτερικά ζητήματα με τον τσακωμό του Μανέ με τον Σανέ. Ο πρώτος τέθηκε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ, αλλά σήμερα επιστρέφει.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Ίντερ στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα. Συμπαγής αμυντικά με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει σημαντικά, ενώ με όπλο της τις αντεπιθέσεις δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον των Πορτογάλων. Η Μπενφίκα απείλησε κατά διαστήματα, όμως απουσίασε η φαντασία από το παιχνίδι της.

Η Ίντερ συνεχίζει να μη διακατέχεται από σταθερότητα τη φετινή σεζόν, αφού έχει μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια της (1-3-4) και αυτή ήρθε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη, η Μπενφίκα δείχνει να έχει μπει σε περίοδο… κοιλιάς στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αφού η Ίντερ κατάφερε να μπλοκάρει την επιθετική ορμή της Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ", θεωρούμε ότι μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εύκολα απόψε στο Μεάτσα. Ειδικά από την στιγμή που οι Πορτογάλοι δείχνουν σημάδια ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα, καθώς μετράνε τρεις διαδοχικές ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα.

Λογικά με αμυντικές διαθέσεις θα παραταχθούν οι Ιταλοί με στόχο να μην δεχτούν κάποιο γρήγορο τέρμα και αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση οι "αετοί" της Μπενφίκα. Το "Χ ημίχρονο" σε απόδοση 2.25, με τους γηπεδούχους να το έχουν επιβεβαιώσει σε 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ τους φιλοξενούμενους σε 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Η Μπάγερν θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει και αναμένεται ιδιαίτερα επιθετική. Δύσκολο να την κρατήσουν στο μηδέν οι "πολίτες" για δεύτερο διαδοχικά παιχνίδι και πόσο μάλλον εντός έδρας, όπου οι Γερμανοί σκοράρουν εδώ και 19 σερί παιχνίδια.

Από την άλλη οι Βαυαροί επί ημερών Τούχελ δέχονται σταθερά τέρματα (η εστία τους παραβιάζεται εδώ και πέντε ματς) και εκτιμούμε ότι η… καυτή επιθετική γραμμή της Σίτι θα βρει μίνιμουμ μία φορά δίχτυα. Το Goal/Goal & Οver σε απόδοση 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal+over (1.72), 22:00
  • Ιντερ – Μπενφίκα: Χ ημίχρονο (2.25), 22:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ