ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Βρίσκει με συνέπεια γκολ στο City Ground η Νότιγχαμ

Προγνωστικά Αγγλία: Βρίσκει με συνέπεια γκολ στο City Ground η Νότιγχαμ
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Έβερτον.

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλέβει την παράσταση στο αποψινό πρόγραμμα της Premier League, ωστόσο και η αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Έβερτον δεν είναι καθόλου αδιάφορη (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Τουναντίον, μιλάμε για ένα παιχνίδι που αναμένεται να πέσουν κορμιά, αφού και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η Νότιγχαμ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο Λονδίνο, από τη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, η δύναμή της είναι φέτος το City Ground. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ κυριολεκτικά μεταμορφώνεται όταν παίζει μπροστά στο κοινό της και εντός έδρας έχει μαζέψει τους 19 από τους συνολικά 25 βαθμούς της.

Η Φόρεστ, ως νεοφώτιστη στην Premier League, αποφάσισε να προχωρήσει σε δεκάδες μεταγραφές και ουσιαστικά έχτισε εξ ολοκλήρου από την αρχή το ρόστερ της. Η επιλογή αυτή, παρότι στην αρχή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αποδεικνύεται στην πράξη ότι βγαίνει, διότι η Νότιγχαμ έχει καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικά στην κατηγορία, μολονότι παίζει σταθερά με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Είναι πράγματι επίτευγμα, ότι ενώ είναι εκτός παίκτες όπως ο γκολκίπερ Χέντερσον, ο φορ Αβονίγι (4 γκολ), ο αμυντικός χαφ Κουγιατέ και οι στόπερ ΜακΚένα, Μπολί, τα κενά δεν φαίνονται, διότι ο Κούπερ έχει αξιόλογες εναλλακτικές.

Στον αντίποδα, η Έβερτον προχώρησε σε αλλαγή προπονητή στα τέλη Ιανουαρίου. Με τον Σον Ντάις στον πάγκο, ο οποίος δούλεψε για μία δεκαετία στην Μπέρνλι και κατέχει άριστα τι χρειάζεται μία ομάδα για να παραμείνει στην Premier League, τα "ζαχαρωτά" έχουν ρεκόρ 2-0-3. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, έχασαν φυσιολογικά με 4-0 από την πρωτοπόρο Αρσεναλ, στο Λονδίνο, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι η Έβερτον έχει κάνει βήματα μπροστά με τον νέο της τεχνικό.

Αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, καθώς το διπλό από αουτσάιντερ στο 2.85-2.90 έχει περάσει πλέον σε ρόλο φαβορί, στο 2.65, μολονότι η Εβερτον έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 29 παιχνίδια της εκτός έδρας (2-7-20) για την Premier League!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από την πλευρά της, η Νότιγχαμ είναι αήττητη εντός έδρας εδώ και οκτώ αγώνες πρωταθλήματος (4-4-0). Τρέχει δηλαδή το καλύτερο σερί της κατηγορίας μετά από αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι αήττητη σε 11 σερί ματς. Επίσης, η Φόρεστ σκοράρει στο City Ground σε δέκα διαδοχικά παιχνίδια. Τελευταία φορά έμεινε άσφαιρη κόντρα στην Τότεναμ, στις 28 Αυγούστου. Έκτοτε βρίσκει πάντα δίχτυα εντός έδρας.

Οι μπουκ πάντως, βλέπουν πολύ κλειστό παιχνίδι σήμερα και προσφέρουν το Under 2,5 οριακά πάνω από το 1.50. Λογικό, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ένα κλασικό "εξάποντο" παραμονής και καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να το χάσει.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι η Νότιγχαμ έχει σκοράρει ακριβώς ένα γκολ σε 11 παιχνίδια της φέτος και ότι εντός έδρας έχει πετύχει ακριβώς ένα γκολ επτά φορές, μπορούμε να ζητήσουμε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο σε απόδοση 2.45. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, στο Goodison Park, το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Εβερτον: Ακριβώς ένα γκολ η Νότιγχαμ (απόδοση 2.45)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ