TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ποντάρισμα στα μεγάλα ντέρμπι

Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League 2022-2023 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023
Ο Άνχελ ντι Μαρία της Γιουβέντους πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναντ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League 2022-2023 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/MATHIEU PATTIER/AP IMAGES

Γεμάτο μεγάλα ματς το κυριακάτικο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν φυσικά το ντέρμπι της Premier Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραδοσιακά το μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, και το Ρόμα – Γιουβέντους στην Ιταλία.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Τα ντέρμπι σαφώς και πολλές φορές έχουν τους δικούς τους νόμους και συχνά κρίνονται στις λεπτομέρειες και σε αστάθμητους παράγοντες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το δεδομένο είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει με φουλ φόρμα στο Άνφιλντ. Καλύτερη δηλαδή δεν γίνεται: 8-2-1 στην Premier League, 9-2-0 στα τελευταία έντεκα επίσημα παιχνίδια της, έχοντας σε αυτό το διάστημα κατακτήσει το League Cup και αποκλείσει την Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ ανά στιγμές έχει τις αναλαμπές της, και σίγουρα οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αντιδράσει, αλλά η βασική εικόνα δύσκολα θα αλλάξει: Oι Reds κάνουν πολύ κακή σεζόν.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Ρόμα – Γιουβέντους (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Γιουβέντους, μετά το αρχικό σοκ του -15, με έναν παράξενο τρόπο συσπειρώθηκε. Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, συν την πρόκριση επί της Ναντ στο Europa League και αυτή επί της Λάτσιο στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ρόμα, από την πλευρά της, είναι όλη τη σεζόν ένα βήμα μπρος και άλλο ένα πίσω. Αποκλείει τη Ζάλτσμπουργκ στο Europa και αμέσως μετά γίνεται η πρώτη ομάδα που χάνει φέτος στο πρωτάθλημα από την Κρεμονέζε, από την οποία Κρεμονέζε είχε πριν λίγες εβδομάδες αποκλειστεί και από το κύπελλο! Η Γιούβε διαχρονικά έχει τη φανέλα σε αυτά τα ιταλικά ντέρμπι και αποδόσεις γύρω στο 2.90 είναι μια χαρά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ.: 2 (απόδοση 2.90) 18:30
  • Ρόμα – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 2.90) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ