BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Βγάζει επιλογές από το 2.32 έως το 3.20 το Νησί

Ο Ντόμινικ Σολάνκε της Μπόρνμουθ σε αναμέτρηση για το FA Cup κόντρα στη Σαουθάμπτον
Ο Ντόμινικ Σολάνκε της Μπόρνμουθ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Φουντώνει η μάχη στα αγγλικά πρωταθλήματα, με πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις σε Championship, League One και League Two για την άνοδο και την παραμονή.

(17:00) Μπάρνσλεϊ - Μπόρνμουθ: Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι, εξίσου σημαντικό το ματς για τις δύο ομάδες στην 29η αγωνιστική της Championship. Σε ελεύθερη πτώση η Μπάρνσλεϊ. Η τελευταία της νίκη στην κατηγορία σημειώθηκε πριν από περίπου... τρεις μήνες, στο 2-1 επί της Ντέρμπι. Έκτοτε και σε δέκα αναμετρήσεις, έχει απολογισμό επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Μοιραία κατρακύλησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το -8 από τη γραμμή σωτηρίας. Στα όρια της θλίψης η συνολική της εικόνα, όπως μαρτυρά το 2Ν-8Ι-16Η με γκολ 17-41.

Η Μπόρνμουθ φάνταζε ως φαβορί για την άνοδο για πολλές εβδομάδες, όμως η πορεία της είναι πτωτική και πλέον τα πράγματα περιπλέκονται. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Συγκομιδή που δεν συνάδει ούτε με την ποιότητα, ούτε με το στόχο της. Στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις της αποδείχθηκε πως είναι εύθραυστη πνευματικά, καθώς ηττήθηκε από Λούτον και Χαλ ενώ ήταν καλύτερη στο χορτάρι. Έπεσε στην 3η θέση με 49 βαθμούς, στο -3 από την 2η Μπλάκμπερν.

Τη στιγμή που η Μπάρνσλεϊ εμφανίζει σημάδια παραίτησης, η Μπόρνμουθ είναι αναγκασμένη να βγάλει αντίδραση πριν χάσει για τα καλά την επαφή της με την απευθείας άνοδο. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, σκοράρει με άνεση και θα βρει απέναντι της μια ομάδα εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά. Η συνδυαστική επιλογή 2 & over 1,5 και over 4,5 κόρνερ για τη Μπόρνμουθ σε απόδοση 2.75 στο MatchCombo της Stoiximan.

(17:00) Τζίλιγχαμ - Όξφορντ: Πάμε μια κατηγορία πιο κάτω, για την 30η αγωνιστική της αγγλικής League One. Η αποστολή της Τζίλιγχαμ γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αναφορικά με τις πιθανότητες παραμονής. Όσο ακραίο κι αν μοιάζει, έχει ουσιαστικά... ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά στη σεζόν. Για να βρει κανείς εκείνη τη στιγμή, πρέπει να φτάσει στις 19 Οκτώβρη και το 1-0 επί της Ντονκάστερ. Στα 13 ματς που ακολούθησαν, η Τζίλιγχαμ μέτρησε οκτώ ήττες και πέντε ισοπαλίες. Κάπως έτσι έφτασε στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς και στο -9 από τη σωτηρία.

Η Όξφορντ συνεχίζει την προσπάθεια της για ένα εισιτήριο στα playoffs. Για την ώρα καταφέρνει να βρίσκεται εντός στόχου, από την 6η θέση με 46 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Έβγαλε αντίδραση μετά τις ήττες από Λίνκολν και Γουίκομπ, επικρατώντας 3-2 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ομάδα με πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά, βολεύεται στο γρήγορο τέμπο, έχει τα θεματάκια της πίσω.

Η Τζίλιγχαμ εκτός από ποιότητα, δεν έχει πλέον αυτοπεποίθηση και η πίεση την βαραίνει περισσότερο. Παρουσιάζει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία και παρά το γεγονός πως η Όξφορντ δεν εντυπωσιάζει μακριά από το σπίτι της, έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Η γηπεδούχος ξέρει ότι με ισοπαλίες δεν θα σωθεί, η φιλοξενούμενη θέλει το τρίποντο για να μείνει στο κόλπο της 6άδας. Μοιραία, το ματς θα ανοίξει προϊόντος του χρόνου και το G/G στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 3.20 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(17:00) Μάνσφιλντ - Λέιτον Όριεντ: Ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο 'One Call Stadium' για την 29η αγωνιστική της League Two. Μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, η εικόνα της Μάνσφιλντ ήταν εντελώς προβληματική. Με αποτέλεσμα να φλερτάρει με την ουρά της βαθμολογίας. Ξαφνικά όμως γύρισε ο διακόπτης και η πορεία της το τρίμηνο που ακολούθησε μέχρι σήμερα είναι αδιανόητη! Σε 11 ματς πρωταθλήματος σε αυτό το διάστημα μετράει μόλις μια ήττα και 10 (!) νίκες, εκ των οποίων οι επτά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Αναρριχήθηκε εντός playoffs και με δύο ματς λιγότερα κάνει σχέδια ακόμη και για απευθείας άνοδο καθώς είναι στο -3 από την 3η Νιούπορτ.

Σε κακό φεγγάρι η Λέιτον, που στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της έχει απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Είναι στην 14η θέση με 32 βαθμούς, έχει ξεμπερδέψει με τα χαμηλά αλλά δύσκολα μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο από ένα πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα. Σκληροτράχηλη ομάδα, η δεύτερη με τις περισσότερες ισοπαλίες (11) στην κατηγορία πίσω από την Μπράντφορντ (12) και με την τρίτη καλύτερη άμυνα (22).

Ματς - παγίδα για το φαβορί. Η Μάνσφιλντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έχει το μομέντουμ και την αυτοπεποίθηση, ενώ η όρεξη της έχει ανοίξει για τα καλά. Όμως η Λέιτον είναι καπάτσα, κλείνει πολύ τα εκτός έδρας παιχνίδια της και καταφέρνει να 'τσιμπάει' βαθμούς. Η επιλογή 1Χ & under 2,5 στο 2.32 της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ