BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Τριπλέτα από το Νησί σε απόδοση 5.17

Μπάλα ποδοσφαίρου σε αναμέτρηση της Premier League Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Τρία παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έχει ξεχωρίσει το Freetips247.com για το Σάββατο (22/03).

Ξεκινώντας με την αναμέτρηση της Σάτον με την Άκρινγκτον στις 17:00. Μία αναμέτρηση με δύο ομάδες που αναζητούν το τρίποντο για ξεχωριστούς λόγους. Από τη μία, η γηπεδούχος επιδιώκει τους τρεις βαθμούς, ώστε να πλησιάσει την πρώτη δεκάδα μιας και είναι στην 16η θέση με 50 βαθμούς, 20 περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία παλεύει να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ούσα τελευταία στην κατάταξη. Η Άκρινκγτον δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, αφού δεν έχει κερδίσει στους έξι από τους επτά τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Από την άλλη, η Σάτον μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά με δύναμη την έδρα της θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Freetips247.com ωστόσο θα επικεντρωθεί στα γκολ και συγκεκριμένα θα προτείνει το Over 2,5 στο 1.85.

Την ίδια ώρα η Ίστλι υποδέχεται τη Χάρτλπουλ. Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους. Από τη μία η γηπεδούχος, προέρχεται από τέσσερα ματς δίχως νίκη, έχοντας απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Από την άλλη, η Χάρτλπουλ μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς. Η Ίστλι θέλει πάσει θυσία σήμερα το τρίποντο προκειμένου να ξεπεράσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία και να κοιτάξει να μπει στην πρώτη δεκάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 46 βαθμούς και την 18η θέση αλλά στο -2 από την Χάρτλπουλ. Στους τελευταίους επτά από οκτώ αγώνες της Ίστλι, μπήκαν περισσότερα από 2,5 γκολ στη διοργάνωση Νάσιοναλ Λιγκ, γι’ αυτό και το Freetips247.com θα προτείνει το Over 2.5 σε απόδοση 1.57.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, η τρίτη επιλογή του Freetips247.com είναι από την αναμέτρηση μεταξύ της Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ και της Όλνταμ στις 17:00. Πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία η Όλνταμ θα επιδιώξει το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο την πρώτη πεντάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 59 βαθμούς αλλά στο -4 από την 5η Όλντερσοτ Τάουν. Από την άλλη, η γηπεδούχος δεν έχει βρει τα πατήματά της στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 2-2-2 στα τελευταία έξι ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 12η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια και στα τέσσερα τελευταία ματς σημειώθηκε το G/G, το οποίο και θα επιλέξουμε και για σήμερα σε απόδοση 1.78

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Σάτον – Άκρινγκτον: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 17:00
  • Ίστλι – Χάρτλπουλ: Over 2,5 (απόδοση 1.57), 17:00
  • Ντάγκεναμ – Όλνταμ: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 17:00

Απόδοση τριάδας: 5.17

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ