BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα του 5.20 από την Premier League

Ο Σον πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ απέναντι στην Μπόρνμουθ | 31 Δεκεμβρίου 2023
Ο Σον πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Τότεναμ απέναντι στην Μπόρνμουθ | 31 Δεκεμβρίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από την Premier League από το σαββατιάτικο μενού.

Με το κυρίως μενού είναι το σημερινό πρόγραμμα της Premier League και πρώτο ζευγάρι που μας απασχολεί είναι το Νιούκαστλ – Γουλβς. Κάνει νερά η Νιούκαστλ και αυτό κάνει μπαμ. Πάντως η κυπελλική πρόκριση στο μεσοβδόμαδο της έδωσε πολύπλευρη ανάσα, είναι και μια μέρα πιο ξεκούραστη. Απλό σίγουρα όχι, αλλά το προσεγγίζει σαν πολύ κομβικό για τη συνέχεια αφού δεν έχει κανένα περιθώριο πια για απώλειες αν θέλει ευρωπαϊκή έξοδο. Η Γουλβς έχει κάνει ήδη υπέρβαση, έχει προβλήματα με τραυματίες στην επίθεση, ενώ μπαίνει στο μυαλό της σιγά-σιγά και το κύπελλο. Ο άσος στο 1,95.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια υπάρχει το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Η Τότεναμ προέρχεται από ρεπό, προηγουμένως είδε μετά την ήττα από τη Γουλβς τη διαφορά της από την 4άδα να πηγαίνει στους πέντε πόντους, έστω και με ματς λιγότερο. Ξέρει καλά πως τουλάχιστον σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβές, ενώ βρήκε χρόνο ηρεμίας/ανασύνταξης. Παράλληλα καταγράφει μόνο μια ήττα στα 17 τελευταία με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία καταγράφει τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή σε βάθος 25 αγώνων από το 2013 στην Premier League. Άσος φαβορί στο 1,50.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμη ένα λονδρέζικο ντέρμπι είναι το Μπρέντφορντ – Τσέλσι. Η Μπρέντφορντ πλέον μπλέχτηκε σε βαθμολογικές περιπέτειες, δεν έχει την αποτελεσματικότητα των δυο περασμένων σεζόν, παρ’ όλα αυτά είναι μια ομάδα με μηχανισμούς, πλάνο και ηρεμία. Η Τσέλσι δεν πιάνεται, πήρε κάπως τα πάνω της μεσοβδόμαδα με την πρόκριση στο κύπελλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Ομάδες που παίζουν ανοιχτά, με άμυνες που δεν πείθουν. Μια φορά το μηδέν πίσω στα 15/16 τελευταία η Μπρέντφορντ, στο αμφίσκορο και τα έξι τελευταία εντός της. Παράλληλα, η Τσέλσι μετράει 42 γκολ ενεργητικό, τέσσερα περισσότερα από όσα τα συνολικά περσινά της, όμως δέχτηκε γκολ στα 8 τελευταία εκτός έδρας. Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Γουλβς : 1 (απόδοση 1.95), 17:00
  • Τότεναμ – Γουλβς :1 (απόδοση 1.50), 17:00
  • Μπρέντφορντ – Τσέλσι: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ