ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα με φαβορί και γκολ στην Premier League

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ με την Άστον Βίλα κόντρα στον Άγιαξ
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ με την Άστον Βίλα κόντρα στον Άγιαξ @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις δυνατές επιλογές από το αγγλικό μενού.

Επτά παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Premier League, αρχικά μένουμε στο Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ. Προέρχονται από δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη, αν κάτι μπορεί να παίξει ρόλο είναι πως ο Έμερι κόντρα στη Μάν. Σίτι διαχειρίστηκε το αρχικό σχήμα της Άστον Βίλα περισσότερο με το μυαλό στο σημερινό, κάνοντας καλό ροτέισον. Δίνουμε το προβάδισμα στον άσο του 1,75 αφενός πάνω σε αυτό αλλά και πάνω στην ουσία που καταθέτει στο Βίλα Παρκ η γηπεδούχος. Επιπλέον πετυχαίνει την Μπρέντφορντ σε προβληματικό μομέντουμ αφού μετράει 8 χωρίς νίκη πλέον (0-3-5).

Στην συνέχεια υπάρχει το Έβερτον – Μπέρνλι. Πολύ κομβικό στη μάχη της παραμονής και για τις δύο. Στα 13 χωρίς νίκη η Έβερτον (ένα πίσω από την ισοφάριση αρνητικού ρεκόρ) που έχει πια πολύ βαριά πόδια, από την άλλη η Μπέρνλι κάτι πάει να πει όμως τα περιθώρια στενεύουν. Σε μια κλωστή, θα μείνουμε στο G/G στο 1,80. Το θέλουν τρελά και οι δύο, η Έβερτον δημιουργεί περισσότερο απ’ όσο δείχνουν τα νούμερα της, η Μπέρνλι παίζει πάντα ανοιχτά.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Λούτον – Μπόρνμουθ. Κουβαλάει πίσω της δυο πολύ επίπονα παιχνίδια η Λούτον μαζί και απουσίες, είναι όμως ο ορισμός της never die ομάδας κι όσο μπορεί θα πάει τη μάχη για παραμονή στα όρια χωρίς φόβους. Προφανώς σε καλύτερη μοίρα, και φόρμας και βαθμολογικού στάτους, η Μπόρνμουθ, παρ’ όλα αυτά το κίνητρο της επιβίωσης συχνά είναι ισχυρότερο. Θα μείνω στο Over 2,5 στο 1,95, έτσι κατέληξαν τα 5/6 τελευταία εντός της Λούτον που θα πάρει ρίσκα απέναντι σε μια επικίνδυνη αντίπαλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Εβερτον - Μπέρνλι: G/G (απόδοση 1.80), 17:00
  • Λούτον – Μπόρνμουθ: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ